Moda
Foto: Instagram @dualipa, Prada suknja koja izgleda kao jastuk

Jastuk, poplun ili - suknja? Pradin komad možemo koristiti na više načina - izaći u njemu ili spavati NA njemu

  • Prada veoma ozbiljno shvaća pravilo "8 sati sna je neophodno"
  • Iako smo već navikli na čudne komade poput Balenciaginog suknja-ručnika, Prada se ubacila u igru i podigla sve za još jednu stepenicu
  • Brend je predstavio proizvod na kojem možete spavati, ali ga i nositi poput suknje. Ili topa...
  • Pročitaj više: Baš su otmjeni ovi kroasani! Odsad omiljeno pecivo možemo nositi kao nakit

Kao što smo se čudili (zapravo, nismo se čudili, ovaj brend nas je naviknuo na svašta) Balenciagi kada je izbacila svoj komad, suknja-ručnik, sada ćemo se vjerojatno čuditi i Pradi. Ili nećemo. Naime modni brend je predstavio proizvod koji je funkcionalan na više načina. Riječ je o njihovoj suknji koja izgledao kao, ni manje ni više nego, jastuk za spavanje, a mogla bi proći i kao omanji poplun.

Ovu suknju je na TikToku stilizirala modna influencerica Xenia Adonts, a na nju je odjenula pleteni džemper i kombinacija izgleda poprilično - slatko.

 

@xeniaadonts I LOVE functional clothing #nyfw #fashionweek #newyork #prada ♬ original sound - Xenia Adonts

 

Ovo nije prvi put da je Prada Padded cotton miniskirt viđena na poznatoj osobi, naime suknju je nosila i Dua Lipa tijekom svoje turneje "Houdini" u Kopenhagenu. Pjevačica je ovaj cool komad kombinirala sa sivim džemperom, kaputom od brušene kože u smeđoj boji i crnim, tankim hulahopkama, a cijelu je kombinaciju dodatno začinila s cipelama u crno bijelom kravljem printu.

Foto: Instagram @dualipa, Prada suknja koja izgleda kao jastuk | Autor: Instagram @dualipa Instagram @dualipa Foto: Instagram @dualipa, Prada suknja koja izgleda kao jastuk Foto: Instagram @dualipa, Prada suknja koja izgleda kao jastuk | Autor: Instagram @dualipa Instagram @dualipa Foto: Instagram @dualipa, Prada suknja koja izgleda kao jastuk

Možda vas zanima U Mangu smo na popustu pronašli pristupačnu verziju kultne Pradine torbe Rubrika Moda Moda

Ovaj zanimljivi komad predstavljen je na Pradinoj reviji jesen/zima 2023. na Milanskom tjednu mode. Iako je suknja "napuhnuta" i bijele boje, sigurni smo da ne bi toliko došla do izražaja da na sebi nema Prada logo ušiven na traku koji prekriva jedan rub, a izgleda jednako kao trakica s natpisom kakva se stavlja na jastuke i poplune. Obzirom da je malena rekli bismo da se može koristiti i kao jastuk, ali u isto vrijeme i poplun jer nam u hladnim danima pruža dodatnu toplinu, a u isto vrijeme da možemo uživati u nošenju mini suknje.

Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura)

Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura)

Foto: Instagram @rosiehw, Valentino torba u mini modelu Možda vas zanima Objavljena je lista najpopularnijih brendova na svijetu - i možemo reći da smo iznenađeni Rubrika Moda Moda

Želi li nam Prada reći da je san važan ili dokazati kako stvari koje koristimo u svakodnevnom životu mogu biti stylish modni komad, nismo sigurni. Postoji i mogućnost da nam žele suptilno poručiti kako će uskoro pokrenuti liniju za spavanje, a obzirom da se Prada svijet nedavno proširio i na make-up proizvode, ne bismo se čudili da je ovo lagani uvod u budućnost komada za dom. 

Prada suknja je baš zanimljiv modni komad. Cijena joj je 950 eura, a dostupna je na Prada webshopu.

Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, mini suknja koja izgleda kao jastuk i poplun (950 eura)

Uz ovu mini suknju, Prada u ponudi ima i dugu opciju suknje koja ide do sredine listova. Rekli bismo da je ova opcija za one malo hrabrije. Cijena dugog modela suknje je 1150 eura i također je dostupna na web stranici brenda.

Foto: Prada.com, duga suknja zanimljivog izgleda (1150 eura) | Autor: Prada Prada Foto: Prada.com, duga suknja zanimljivog izgleda (1150 eura)

Photo: Instagram @dualipa

Komentari 0