Moda

U Mangu smo na popustu pronašli pristupačnu verziju kultne Pradine torbe

Radi se o  klasičnom, pomalo damskom dizajnu koji ne prati aktualne trendove, ali je uvijek u trendu. Torba je pravokutnog oblika te dolazi s podesivim remenom za nošenje što je čini izvrsnom za dnevne kombinacije u kojima je naglasak na praktičnosti. Isto tako, Mango je ponudio dvije boje, efektnu zelenu i klasičnu smeđu.

Ovaj model nevodljivo nalikuje kultnoj Prada Emblème torbi, a nama je između ostalog, zapeo za oko i zato što ima suptilan pravokutni detalj koji torbi daje minimalistički ukras koji ipak poduže cijelu stvar.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (39,99 eura)

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Farfetch (2800 eura)

Kada je riječ o kombiniranju, torbu možeš nositi doslovno na sve, od casual, poslovnih pa sve do večernjih varijanti. Zeleni model osvojit će te ako si jedna od onih koji vole pomiriti trendove i klasiku, dok je smeđa varijanta provjeren odabir koji će svakoj modnoj priču dati element profinjenosti.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (39,99 eura)

Ako bismo morali odabrati koja boja nam je bolja, moramo priznati da nemamo odgovor jer sve ovisi o tome kakav stil nosiš - nama se obje jednako sviđaju i ne sumnjamo da će se s lakoćom uklopiti u garderobu. Također, jedan veliki plus je i to što ovi modeli nisu specifično zimski te ih možeš nositi i u nadolazećim mjesecima, ali i sezonama jer s ovakvim dizajnom doista ne možeš pogriješiti! 

Možda vas zanima Mangova viralna plisirana haljina sad je na sniženju, a provjerili smo i druge najbolje modele s rasprodaje Rubrika Moda Moda
Photo: Mango / Farfetch

Komentari 0