Moda

Poznate Hrvatice prve kupovale komade iz najnovije H&M dizajnerske kolekcije, evo što nas čeka u četvrtak

  • Sinoć je u zagrebačkom HNK održan ekskluzivan VIP shopping kolekcije koja je nastala u suradnji modnog dizajnera Giambattista Vallija i H&M-a
  • Osim shoppinga, poznati uzvanici su imali prilike uživati u baletnoj izvedbi project love
  • Kolekcija u trgovine stiže 7. studenog, a na Vjesnikovom neboderu u Zagrebu H&M je predstavio najveću outdoor kampanju

Svake godine jedna od najiščekivanijih kolekcija je ona koju H&M ima u suradnji s poznatim dizajnerima. Tako smo prijašnjih godina mogli vidjeti neke blistave suradnje s brendovima Moschino, Balmain, Erdem, Alexander Wang, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld, Stella McCartney i Comme des Garçons, a ove godine nas je razveselila vijest o suradnji s Giambattistom Vallijem. Otkad je objavljeno da će H&M imati novu dizajnersku suradnju s ovim talijanskim dizajnerom, mnogi od nas jedva su čekali da kolekcija stigne u trgovine.  

Možda vas zanima Prvi komadi iz nove kolekcije koju za H&M potpisuje Giambattista Valli stižu u online prodaju. Pogledaj što se nudi Rubrika Moda Moda

Dio kolekcije je predstavljen krajem svibnja u Cannesu, a svjetski poznata imena poput Kendall Jenner i Chiare Ferragni prošetale su u glamuroznim odjevnim kombinacijama iz neponovljive i limited-edition predkolekcije. Predkolekcija je tada bila dostupna u 12 odabranih H&M trgovina u svijetu i online, a glavna kolekcija biti lansirana u svim trgovinama 7. studenog pa tako i u Zagrebu. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Inače, stanovnici Zagreba nisu mogli ne primijetiti kako je zgrada Vjesnika dobila novo, fashion ruho. Upravo je na njoj postavljena najveća outdoor reklama u metropoli, a koja najavljuje početak prodaje ove dizajnerske kolekcije.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Od samog predstavljanja kolekcije, najpoželjnija je bila crvena haljina od tila koja je vrlo brzo postala i viralna te predmet želja brojih trendseterica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Možda vas zanima Imamo prve komade dizajnerske kolekcije H&M-a u suradnji s poznatim Talijanom. I to s cijenama... Rubrika Moda Moda

Kolekcija sadrži ženske i muške odjevne komade, ali i modne dodatke koje ćemo zasigurno nakon 7. studenog viđati vrlo često. Povodom dolaska kolekcije u trgovine, jučer je u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu održan ekskluzivan VIP shopping te baletna izvedba project love.

Na ovom najiščekivanijem modnom događanju pojavila su se i brojna poznata lica koja su pohrlila po omiljene komade iz kolekcije. Glumice Sementa Rajhard i Marija Borić pokazale su svoje trudničke trbuščiće u crnim haljinama.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Neke od najupečatljivijih stylinga imale su Iva Radić, Lana Puljić, Nina Mia Čikeš te Barbara Kolar.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

I dok su se brojne poznate dame odlučile za haljine ili suknje, nama su zapele za oko i kombinacije s hlačama koje su izgledale jednako efektno. Za njih su se odlučile Lana Pavić, Lidija Lešić i Iva Leko. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Možda vas zanima H&M je lansirao kolekciju u kojoj možeš pronaći identične komade za sebe i svog psa! Rubrika Moda Moda
Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0