Moda

H&M je lansirao kolekciju u kojoj možeš pronaći identične komade za sebe i svog psa!

  • Ove jeseni ti i tvoj četveronožni kućni ljubimac možete krenuti modno osviješteni u zajedničku šetnju
  • Modni brend H&M je u suradnji s škotskim brendom Pringle lansirao kolekciju koja je uključila i odjeću za pse
  • Premda kolekcija uključuje širok niz proizvoda, posebno su nam za oko zapeli ženski puloveri i odijelca za pse istog uzorka

Švedski high street brend H&M ove jeseni odlučio se na zanimljivu suradnju koja će oduševite sve obožavatelje četveronožnih ljubimaca. U suradnji s dizajnerskim timom brenda "Pringle of Scotland" kreirali su kolekciju koja uključuje pletiva za pse i njihove vlasnike. Tako ćete ove zimske sezone sa svojim najboljim krznenim prijateljem moći krenuti u šetnju modno usklađena!

Možda vas zanima Najslađe što ćeš danas vidjeti! Ovo je 8 najsimpatičnijih pasa na Instagramu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: H&M H&M

Brendovi su svojim kupcima ponudili dvije opcije. Tako se možete odlučiti na crnu verziju u kojima su puloveri ukrašeni jednostavnim natpisom "Pringle" te kariranu verziju koja uključuje sivi pulover geometrijskog uzorka sa žutim detaljima. Cijena ženskih pulovera se kreće od 150 kuna naviše, dok je cijena psećih odijela također doseže istu cijenu.

 | Autor: H&M H&M

 | Autor: H&M H&M

Možda vas zanima Pletivo je jesenski hit! Pronašli smo najljepše veste i pulovere do 190 kuna Rubrika Moda Moda

Škotski modni bred je poznat po kvalitetnom pletivu koje krasi jaki geometrijski uzorak, a isti je motiv prenesen i na ovu neobičnu modnu suradnju. Ova korekcija je dio šire H&M-ove ekološki osviještene Conscious linije. Kolekcija je putem interneta i u odabranim dućanima dostupna od 3. listopada, a uključuju širok niz proizvoda pa se tako osim karakterističnih pulovera i odjeće za ljubimce u njoj mogu pronaći i pletene suknje, haljine, marame, šalovi i kape. Riječ je o jednostavnoj, ali efektnoj kolekciji za svaki dan čija je posebna čar ta da u njoj možete uživati zajedno sa svojim ljubimcem. Što ti kažeš na ovu modnu ideju?

Photo: H&M

Komentari 0