Moda

H&M rasprodaja: za manje od 100 kuna možeš uloviti haljine, hlače, suknje, sweatere...

  • Ho-ho-ho! Nije Božić, ali tako se osjećamo. Stigla su nam prva sniženja!
  • Švedski modni brend H&M otvorio je mid-season rasprodaju
  • U ponudi je 4000 proizvoda, a nama su ovi zapeli za oko: uvjet je bio da ne koštaju više od 100 kuna

Imaš li i ti dojam da je sve više rasprodaja i događaju se sve ranije? Nama se tako čini. A nećemo se buniti, u našu je koristi. H&M je tako započeo mid-season rasprodaju. Na njihovom webu u rubrici "sale" nalazi se oko 4000 proizvoda. Mi smo ih krenuli pregledavati od najnižih cijena prema višima i shvatili da već za protuvrijednost od 5 do 10 eura možeš uloviti sasvim dobre komade.

Možda vas zanima Otkrile smo tri najromantičnija restorana u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

1. Majice golih ramena

Ovaj ženstven i uvijek seksepilan komad koji otkriva ženske adute vrat i ramena ne moramo ostaviti za sobom u ljetu. Možemo ga, u malo debljoj varijanti, nositi i ujesen. Barem dok se temeperature ne spuste još niže...

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Roza majica (66,00kn); crna majica (45,00kn): žuta karirana majica (45,00kn)

2. Haljine

Kratka lepršava haljina lijepo će se kombinirati s uskim hlačama i čizmicama na petu ako smatraš da je prekratka da je nosiš kao haljinu. Duga pugasta i na preklop učinit će te višom i vitkijom, a lijepo će se složiti s crnom kožnom jaknom. Bretelice i sjaj? Možda je vrijeme da počneš razmišljati o proslavama u prosincu. Ako ovu haljinicu ne želiš nositi na gola ramena, odjeni ispod crnu dolčevitu.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Romantična haljina (89,00kn); haljina sa šljokicama (74,00kn); prugasta haljina na preklop (96,00kn)

3. Sweateri

OK, sweatera nikad dosta u ormaru. Nosimo ih po kući, za šetnju sa psom, a već godinama su i legitimni dio ulične mode. Sweater možeš nositi na traperice, kožne hlače, crni skinny jeans, ali i na lepršavu suknju, čak i onu cigareta kroja.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Sivi sweater (74,00kn); crveni sweater (37,00kn); bijeli sweater (45,00kn)

4. Suknje

Žuta suknja na preklop te i ujuesen može podsjećati na ljeto; minica s gumbima neodoljiv je komad - ovaj karirani uzorak je veliki hit ove sezone, a duga crna suknja na cvjetove... Nju u raznim varijantama stvarno možeš nositi svaki dan.

 | Autor:

Žuta suknja (89,00kn); karirana minica (96,00kn); duga floralna suknja (37,00kn)

5. Hlače

Karirane hlače, dužine iznad gležnja? Vrlo isplativa investicija, oboje se trenutačno nosi. Ako voliš tajice, ove s bijelom crtom mogu izgledati jako fashion. Na ovoj rasprodaji možeš za malo novaca pronaći i popriličan broj modela traperica, pa biraj!

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Karirane hlače (45,00kn); crne tajice (45,00kn); traperice (74,00kn)

6. Bluze

Ovaj klasičan odjevni predmet učinit će da uvijek izgledaš sređeno i elegantno, čak i ako košulju ne odjeneš na odijelo ili kostim. I u kombinaciji s trapericama efekt će biti sličan. Za opušteniju varijantu predlažemo kombinirati dužu košulju-haljinu poput ove zelene tigrastog uzorka s uskim hlačama.

 | Autor:

Bluza na cvjetove (29,00kn) ; tigrasta košulja-haljina (74,00kn); bluza s V-izrezom (45,00kn)

Photo: Pr/miss7

Komentari 0