Moda
Lada Mitrašinović

Poznata domaća vizažistica na Instagram profilu predstavila je svoju prvu kolekciju kaputa!

  • Svi ljubitelji makeupa jako dobro poznaju profil @belamakeuplada iza kojeg se krije naša poznata vizažistica Lada Mitrašinović
  • Beauty influencerica i kreatorica lookova brojnih domaćih zvijezda otkrila nam je još jedan svoj talent izbacivši prvu, limitiranu kolekciju kaputa. Crni, crveni ili ljubičasti, svi su nam dobri
  • Mali izlet u svijet mode Lade Mirtašinović ili početak nove uspješne karijere? Vidjet ćemo, prvi korak obećava

Na svom Instagram profilu @belamakeuplada jedna od naših najpoznatijih vizažistica odlučila je svijetu otkiti još jedan od svojih interesa, a i talenata. Lada Mitrašinović iz svijeta makeupa zakoračila je u modne vode i pred samo nekoliko sati predstavila svoju prvu kolekciju kaputa! Kaputi su ove jeseni sve samo ne dosadni, dokazuje to i ova mala i neočekivana kolekcija.

Poznata makeup influencerica i vizažistica koja potpisuje makeup lookove brojnih domaćih zvijezda napisala je u veselom tonu: "Eeeeeej, konačno vam mogu pokazati moju malu limitiranu ediciju kaputa!" U nastavku je Lada objasnila da se kolekcija sastoji od tri različita modela, a evo i slika i njezinih opisa.

"Ovaj crni (nije čisto crni) kraći je i s kapuljačom. To je tanji model, možete ga odlično kombinirati i na kožnjak i na neku sportsku majicu," dala je svoju preporuku za styling vizažistica Lada Mitrašinović.

Lada Mitrašinović | Autor: Instagram@belamakeuplada Instagram@belamakeuplada

"Zatim crveni, jako cool i dosta topao. Upečatljiv i odvažan za one koji to tako vole." Volimo...

Lada Mitrašinović | Autor: Instagram@belamakeuplada Instagram@belamakeuplada

Zara bijeli kaput Možda vas zanima Bijelom kaputu iz Zare predviđamo uspješnu budućnost - žene će ga birati zbog iznimne elegancije Rubrika Moda Moda

"Zatim meni najdraži tamno ljubičasti iz kojeg se ja ove zime neću izvlačit'. Topao, paše na sve moguće kombinacije. Ako želite trenirku ispod odlično ide, a isto tako može i na svilenu haljinu i štiklu."

Lada Mitrašinović | Autor: Instagram@belamakeuplada Instagram@belamakeuplada

Lada je naposljetku objasnila kako je ovu malu kolekciju napravila iz čiste ljubavi prema njezinom najdražem odjevnom komadu, kaputu. Kolekcija je limitirana i broj kaputa koji se mogu kupiti nije velik, a narudžbese primaju isključivo putem Instagrama, gdje možemo saznati i sve detalje o kaputu koji nas zanima. Cijene smo saznali: dugi, crveni skaput dostupan je po cijeni od 1900 kuna, ljubičasti možemo kupiti za 1600, a kratki kaput s kapuljačom pretežito crne boje košta 700 kuna.

 

 

Photo: Instagram@belamakeuplada

Komentari 0