Moda
Zara bijeli kaput

Bijelom kaputu iz Zare predviđamo uspješnu budućnost - žene će ga birati zbog iznimne elegancije

  • Bijeli kaput ima čarobnu moć da zimskoj kombinaciji da veliku dozu glamura - nije čudno što je ova boja sve popularnija
  • Osim toga, bijeli će se kaput nakon zime lijepo uklopiti i u ranoproljetne stylinge
  • Ovaj Zarin svojim je klasičnim krojem i vječnom bojom stvarno dobra investicija

U trgovine su stigli prvi kaputi i, ma kako nam samima teško to bilo shvatiti, možda smo već pronašle kaput koji će biti naša ovogodišnja zimska investicija. Tako rano? Pa, bit će još mnogo novih modela koje valja pregledati! Odlučno tvrdimo da će mnogim ženama upravo ovaj Zarin komad biti Onaj Pravi, ljubav na prvi pogled i dobra investicija.

Bijeli kaput nema svatko u ormaru (Lejla ga ima!). Godinama smo najčešće kupovale tamne boje, onda je šareno ludilo proteklih sezona razbilo tu predrasudu da kaput mora biti mračan kao i godišnje doba u kojem se nosi. No, bijeli kaput? Sve više uviđamo njegove brojne prednosti (daleko nadmašuju ono da će se lako uprljati): ima gotovo čarobnu moć da zimskoj kombinaciji da veliku dozu glamura.

Nabacimo li bijeli kaput na bilo što, kombinaciji će dati profinjen i uglađen look. Dojam luksuza postiže se u tren, posebno ako i odjeći ispod posvetimo malo više pozornosti. Još jedna prednost: poput crnog kaputa, također ide na gotovo sve. Ovaj Zarin primjerak klasičnog je i jednostavnog kroja, tekstura je predivna, a boja bijela, koja to nije što je i bolje - ovaj lijepi ekru podton još je elegantniji.

Zara bijeli kaput | Autor: Pr/Zara Pr/Zara

Zara, kaput ravnog kroja od mješavine vune, 899,90 kn

Kaput je midi dužine, od sintetičkog lana, klasičnih revera, jednostrukog kopčanja i džepova na preklop. Klasičan da klasičniji ne može biti, baš kakav treba biti vječni komad. Bijeli kaputi dobra je investicija jer se nakon zimskih hladnih dana može izvrsno uklopiti i u proljetne stylinge. Da ne spominjemo da dobro stoji i tamnokosim i plavušama.  

Možda vas zanima 7 prolaznica dalo nam je 7 ideja kako nositi kaput svijetle boje, it komad sezone Rubrika Moda Moda

Zara bijeli kaput | Autor: Pr/Zara Pr/Zara

Photo: Pr/Zara

Komentari 0