Moda

Povratak klasici! Imamo najpoželjnije modele plavih traperica od 130 do 300 kuna

  • U potrazi si za parom klasičnih plavih traperica? Na pravom si mjestu.
  • Izdvojile smo one čija se cijena kreće od 130 do 300 kuna
  • Među izdvojenim modelima našli su se mom i skinny jeans te poderane traperice

Plavi jeans apsolutni je klasik kad su traperice u pitanju, no premda je najzastupljeniji, nerijetko se nađe u drugom planu modnih pregleda. Znatno više pažnje obično se posveti određenim modelima, krojevima te bojama koje su karakteristične za pojedinu sezonu. Tako smo ove zime pisale o obnovi trenda traperica sive boje, a nedavno smo ti predstavili najatraktivnije modele u bijeloj boji, koja će, sudeći prema aktualnoj ponudi, biti prava kraljica ljetne sezone.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), Cropp (219 kuna), Sinsay (129,90 kuna)

Možda vas zanima Ova tri modela natikača s visokom potpeticom veliki su trend za nadolazeće ljeto Rubrika Moda Moda

No, red bi bio da se vratimo na sam početak i zavirimo u ponudu traperica u plavoj boji. Pritom ne mislimo na komade od svijetlog ili tamnog trapera već na one koji su u ponudu zavedeni pod nijansu plave boje nazvanu jednostavno denim (traper). Laički rečeno mogli bismo reći da smo se otisnule u potragu za parom jednostavnih klasičnih plavih traperica. A u aktualnoj ponudi high street dućana ona su mahom zastupljena u tri modela: mom jeans, poderane traperice i skinny jeans.

1. Mom jeans

Koliko je već redaka koji se bave modnim temama ispisano u čast ovih traperica koje su uvelike obilježile uličnu modnu 90-ih. A slava ovih "ikona" ne jenjava! Osim nostalgičnog prizvuka, njihovoj popularnosti uvelike pridonosi činjenica što su iznimno udobne i praktične.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Bershka (149,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Možda vas zanima U njih se tako lako zaljubiti! Dvije romantične bluze iz Zare doslovno su pokorile Internet Rubrika Moda Moda

2. Poderane traperice

Poderane traperice jedan su od onih odjevnih komada koji su bili izvori polemika među brojnim majkama i kćerima. Jesi li i ti bila jedna od onih koja je kao tinejdžerka buntovno izrezala rupe na novim trapericama? Rupe više nije potrebno bušiti budući da možeš nabaviti već "uređene" primjerke. A zanimljivom igrom sudbine, traperice koji naše majke često nisu odobravale ove je sezone posebno popularan u "mama" kroju. PS: ovaj model više nije rezerviran samo za mlade generacije!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (199,90 kuna), Pull&Bear (139,90 kuna), Reserved (229,90 kuna)

Možda vas zanima Ponuda espadrila raznovrsnija je no ikad, a jedan model mogao bi postati golemi trend Rubrika Moda Moda

3. Skinny jeans

Uske traperice mnogim su ženama omiljeni model budući da tako sjajno ističu obline. Izvrsno pristaju na dnevne kombinacije s tenisicama, ako i one večernje uz atraktivne salonke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 300 kuna), H&M (oko 150 kuna), Mohito (229 kuna)

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0