Moda

Poseban komad: tko nije zapazio stylish kaput iz nove kolekcije domaćeg brenda Klisab?

Radi se o oversized kaputu s naglašenim ramenima koji je izrađen od vunenog štofa boje pijeska, a detalji o kojima pričamo su ušiveni motivi srca s prednje strane. Naime, ovaj stylish kaput je dio jesenske kolekcije brenda koju znamo po imenu „Nikad nećemo imati Pariz“, a koja je osim zbog fora komada, posebna i jer je u potpunosti napravljena od preostalog materijala iz fundusa. 

 | Autor: KLISAB KLISAB Foto: Klisab, kaput (650 eura)

Kaput koji nam je privukao pozornost ima prepoznatljivu Klisab siluetu, strogu s naglaskom da preciznost kroja, a šarene perlice pomoću kojih su kreirana srca, kaputu daju dozu romantičnog prizvuka. Kada je riječ o kombiniranju ovog modela, predlažemo da ga nosiš s jednostavnim, minimalističkim odabirima koji će dopustiti kaputu da dominira i preuzme inicijativu u stylingu. Ipak, ono s čime se možeš poigrati su boje, pa kako bi razbila zimsko sivilo, biraj primjerice crvene ili narančaste tonove, a nisu isključeni niti pastelni detalji kao potpuni modni twist.

 | Autor: KLISAB KLISAB Foto: Klisab, kaput (650 eura)

Ovaj stylish kaput jednako dobro pristaje dnevnim i večernjim kombinacijama. Dnevnima će pružiti dozu zaigranosti kroz formu ozbiljne siluete, a kod večernjih izlazaka odlično će se uklopiti u outfite koji uključuje komade sa festive srebrnim, odnosno zlatnim detaljima ili elegantnim haljinama. Stoga, kvaliteta same izrade i specifičnost modela, dovoljno su dobri razlozi da ovaj kaput odlučiš „pridružiti“ svojoj kolekciji jer je riječ o primjerku koji će uvijek izgledati dobro, posebno te izvan trendovskih okvira. 

Naručiti ga možeš online po cijeni od 650 eura.

 | Autor: KLISAB KLISAB Foto: Klisab, kaput (650 eura)  | Autor: KLISAB KLISAB Foto: Klisab, kaput (650 eura)

Možda vas zanima Stradivarius ima odličan kaput s dva lica. Nosi se kao kožni ili kao teddy model Rubrika Moda Moda
Photo: KLISAB

Komentari 0