Moda

Crvene haljine iz Manga odišu velikom dozom glamura, a ovih 5 su nam najljepše

  • Kada je riječ o modi, već nekoliko tjedana police omiljenih brendova prepune su svečanih komada, a crvena haljina jedan je od nezaobilaznih
  • Izdvojili smo najljepše crvene haljine iz Mangove ponude i svaka je posebna na svoj način
  • Divni glamurozni komadi stvoreni su za doček Nove godine koja kuca na vrata, ali i druge posebne prigode 

Modna imena poput Valentina, Guccija, Fendija i mnogih drugih, ove sezone na pistu su vratili dominaciju crvene boje, pa nije nimalo čudno što je ova vatrena nijansa trenutno jedna od najpopularnijih. Ipak, složit ćeš se s nama da je riječ o boji koja je zapravo klasik i koja ne poznaje rok trajanja, a činjenica da je u ovom trenutku toliko tražena, dodatno nam ide u korist jer to znači da će brendovi predstaviti pregršt crvenih komada.

Mango nas s gotovo svakim novitetom  oduševi, a tako je i s ponudom crvenih haljina. Radi se o jako profinjenim haljinama koje nikako nisu za svakodnevna casual druženja, već su namijenjene formalnim večerama, poslovnim domjencima, vjenčanjima ili pak dočeku Nove godine u koje će sve odreda donijeti pino glamura.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Model koji nam se posebno sviđa je dugačka crvena haljina upotpunjena s cvjetnim detaljima. Ovu haljinu možeš kombinirati s elegantnim neutralnim salonkama ili sandalama, a što se tiče nakita, glasamo za decentne srebrne varijante. Nadalje, voliš li više mini modele, onda će ti se sigurni svidjeti neka od senzualnih mini haljina sa šljokicama iz Manga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Za koji god se model odlučiš, možeš biti sigurna da dojmljive modne priče neće izostati, a budući da je pred nama sve više blagdanskih zbivanja - glamurozne Mango haljine imat ćeš gdje i prošetati.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (290 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (79,99 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (220 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (45,99 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (79,99 eura)

Možda vas zanima Zvjezdice, mjeseci i malo zvjezdane prašine, sve je u novoj kolekciji naušnica Cloud&Co Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rocioosorn

Komentari 0