Moda

Poput Sofije Vergare: prolaznica nosi cipele o kojima su mišljenja podijeljena

  • Smeđokosa prolaznica na špici se pojavila u platformama na punu petu koje je kombinirala s bogato ukrašenom bluzom i rupičastom suknjom
  • Iako su mišljenja o ovim cipelama podijeljena, ona ih je nosila poput Sofie Vergare
  • U trgovinama su dostupne mnoge prekrasne platforme s kojima ćeš lako dobiti koji centimetar na visini
Možda vas zanima Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje! Rubrika Beauty Beauty

Još početkom prošle godine nismo ni sanjali da će se cipele s platformom vratiti na velika vrata. Međutim, činjenica je da su uz sandale s remenčićimapolice prepune različitih varijanti ovih cipela. Naravno, neke žene se raduju, a neke protestiraju, ali sve češće lovimo platformice kao element ulične mode koji će evidentno biti objeručke prihvaćen od dijela kupaca. 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Špicom se ovih dana tako prošetala atraktivna, smeđokosa prolaznica koja je uz laganu, bijelu bluzu odjenula zanimljivu, djelomično rupičastu jeans suknju te uz to iskombinirala bež platformice s punom petom. Look je zaokružila bež torbicom te velikim smeđim naočalama koje su joj sasvim skrile lice, a isticale su se i glomazne naušnice s resicama. 

Mišljenja o ovim cipelama definitivno su podijeljena, ali prolaznica zna kako ih nositi. Istaknula je, naime, duge noge i zanosne bokove pa u trenutcima podsjeća na najveću ljubiteljicu platformi među svjetskim zvijezdama - Sofiu Vergaru. A ne možemo ne primijetiti ni sličnost u frizuri s američkom glumicom. Nekome će se možda učiniti kao da bogata bluza, rupičasta suknja i naušnice s resicama nikako nisu u harmoniji s cipelama, ali sve je to stvar ukusa. Ukoliko želiš nositi platforme, kreni u potragu jer su dostupni modeli doista raznoliki i velike su šanse da ćeš pronaći nešto baš po tvojoj mjeri. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Gore lijevo: Bershka (279,90 kn); Dolje lijevo: Bershka (229,90 kn); Sredina: Zara (349,90 kn); Gore desno: Zara (349,90 kn); Dolje desno: Zara (349,90 kn)

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0