Moda

Popularni modeli torbi brenda Sézane i ovog će nam proljeća biti omiljeni modni dodatak

  • Francuski brend basic modeli Sézane svojim modelima torbi već godinama oduševljava modni svijet, posebno ljubiteljice minimaliastičkog, bezvremenskog dizajna
  • Klasičan izgled torbi, kvalitetni materijali i širok izbor boja pridonio je popularnosti modela ovog chic brenda, koje vole nositi i brojne modne influencerice
  • Uz komade iz nove Sézane proljetne kolekcije, kultne torbe brenda odlično će se uklopiti

Iako većina modnih brendova svakodnevno sve više predstavlja svoje najnovije proljetne kolekcije, uvijek postoje i oni odjevni predmeti i modni dodaci koji nadilaze trendove i već uživaju popularnost te su savršeni za miješanje s trendi komadima. 

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Micro Milo torba, (250,00 eur)

Torbe francuskog brenda Sézane upravo su takvi modni dodaci, čije kvalitetne materijale zanimljivih tekstura, elegantne i klasične dizajne obožavateljice mode već godinama imaju u svojim ormarima, a u svoje će ih outfite uvrstiti i ovog proljeća.

Givenchy Vouyou torba Možda vas zanima Poznata dizajnerska imena izbacila su nove modele torbi za proljeće i ljeto. Evo najljepših Rubrika Moda Moda

Torbe koje se većinom proizvode u Italiji su bezvremenskog izgleda koji uvijek izgleda moderno, a inspirirane su Parizom i ljudima koji taj grad zovu svojim domom.

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Mini Milo Classique torba, (335,00 eur)

Uz klasične neutralne boje, poput crne, smeđe, bijele ili krem, tu su i vibrantne varijante torbi u ružičastim, žutim, zelenim i ljubičastim nijansama, od kojih su neke dio i najnovije kolekcije. 

Sve Sézane torbe mogu postati doista jedinstvene posebnom uslugom monogramiranja, poput imena ili neke značajne riječi koja za nas ima veliku važnost.

Milo 

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Milo Classic torba

Među najpoznatijih Sézane torbama svakako je model Milo, torba ovalnog dizajna za nošenje preko tijela ili na ramenu, zahvaljujući podesivom remenu, koja je dostupna u tri veličine te različitim materijalima. 

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Milo torba, (280,00 eur)

Farrow

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Farrow torbe

Farrow je Sézaneov model bucket torbe, vrećastog dizajna koji dolazi u varijanti glatke ili isprepletene kože te je također dostupan u tri veličine.

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Mini Farrow bag, (225,00 eur)

Heritage Victor 

Ovaj model poseban je zbog ručne izrade, a sve se Heritage Victor torbe izrađuju u njihovom talijanskom atelieru. Heritage Victor jednostavnog je ovalnog dizajna s dugim podesivim remenom te je idealna za nošenje uz traperice i bijelu košulju, baš kako je stilizirana i na službenoj Sézane stranici.

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Heritage Victor torba, (285,00 eur)

Nola i Le Cabas

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Nola torba, (295,00 eur)

Dva veća modela Sézane torbi idealne za kao manje putne torbe, izrađene od meke, izdržljive kože s minimalnim detaljima.

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Le cabas torba, (170,00 eur)

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Marli torba, (230,00 eura)

Romeo i Marli također su popularni modeli koje vrijedi spomenuti, jer će odlično izgledati u kao elegantni naglasci u casual modnim kombinacijama.

Sézane torbe | Autor: Sezane Sezane Sézane Romeo torba, (280,00 eur)

Lidija Lešić Možda vas zanima Sve krem i sve bež: Lidija Lešić nosi svjež i neutralan outfit savršen za proljeće Rubrika Moda Moda
 
Photo: @sezane

Komentari 0