Moda

Popularne adidas Gazelle tenisice stižu u ljetnoj “espadrila” verziji - jedva čekamo espirazelle!

Brend CLOT nedavno je predstavio brojne nove proizvode za sezonu proljeće/ljeto 2024. zahvaljujući brojnim suradnjama, uključujući očekivan reunion s adidasom. CLOT i adidas konačno su blagoslovili obožavatelje svojim prvim lansiranjem u travnju, kada su svijetu predstavili elegantan preppy model Superstars tenisica, a sada je vrijeme za sljedeći hit model - prekrasno tkane Gazelle tenisice.

Možda vas zanima Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom Rubrika Moda Moda

Nove superzvijezde CLOT-a su adidas Gazelle u espadrila izdanju nazvane espirazelle

Suosnivač brenda CLOT, Edison Chen, u biti spaja adidasov klasik sa skromnim espadrilama, što je rezultiraro "espirazella" modelom, kako ga je Chen nazvao. Izuzetno detaljno tkana tekstura preuzima novi gornji dio i jezik Gazelle tenisica kako bismo dobili model koji je spreman za ljeto. Tu su i vezice od konopa i rekonstruirane tri pruge napravljene od nečega što izgleda poput super sitnih perlica. Adidasov uobičajeni zlatni natpis Gazelle utisnut je na isprepleteni gornji dio tenisice. U isto vrijeme, CLOT x adidas Gazelle završava sa super urednim, slojevitim potplatom s pletenim detaljima.

Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašle divan pleteni top za stylish ljetne kombinacije Rubrika Moda Moda

Dvije stvari na koje gotovo uvijek možemo računati kod CLOT tenisica su impresivni detalji i neočekivani zaokreti. Njihove adidas tenisice - uključujući i ove Gazelle - nedvojbeno nastavljaju tradiciju. Trenutačno se očekuje da će CLOT x adidas Gazelle izaći u prodaju 14. lipnja u adidasu i CLOT-u. A u duhu sezone, CLOT je kreirao ove teksturne tenisice u bež boji dostojnoj ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edison Chen (@edisonchen)

Postoje i drugi CLOT x adidas Gazelle modeli koji bi mogli ugledati svijetlo dana

Nije poznato kada će i hoće li preostale Gazelle tenisice koje su se mogle vidjeti tijekom revije brenda u Šangaju biti puštene u trgovine i na web stranice kako bi nam bile dostupne za kupovinu. U svakom slučaju, nadamo se da će nam ljeto donijeti još puno CLOT espirazella modela!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edison Chen (@edisonchen)

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda
Photo: CLOT x adidas

Komentari 0