Moda

Pogledaj kako lijepe Splićanke nose najpopularniji sako sezone - mi smo ga odmah poželjele

  • I splitska Riva je prošli vikend bila prava modna inspiracija
  • Za oko su nam posebno zapele dvije prolaznice koje su se odlučile za bijeli sako koji su različito kombinirale
  • Jedna je njime osvježila all black kombinaciju, dok ga je druga odjenula na traperice

Ni ovaj vikend splitsku Rivu nisu zaobišle dotjerane prolaznice koje su oduševile svojim modnim odabirima, a dvije same koje su se odlučile za bijeli sako i sasvim ga različito kombinirale zapele su nam za oko. Iako je to komad za koji mnogi nemaju hrabrosti jer je super osjetljiv, on se može nositi na razne načine i uvijek će izgledati efektno i elegantno. 

Možda vas zanima Ove dvije prolaznice dijele strast prema istim brendiranim tenisicama, ali i još pokojoj sitnici Rubrika Moda Moda

Lijepa brineta odlučila se za crno - bijelu kombinaciju, odnosno all black outfit je podigla bijelim sakoom. Odabrala je crop top na jedno rame, koji je ove sezone veoma popularan, te crne trapez traperice visokog struka uz koje je kombinirala jednostavnu pismo torbicu u crnoj boji. Na sve je odjenula oversized bijeli sako koji je osvježio  kombinaciju te je pasao uz bijele Adidas tenisice. Decentna srebrna ogrlica i naušnice bile su točka na i ovog sportsko elegantnog looka. 

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Možda vas zanima Zanimljivu haljinu ova je prolaznica spojila s tenisicama i skupom torbicom Rubrika Moda Moda

Plavokosa dama odabrala je jednostavan look koji je podignula zlatnim detaljima. Klasičnim plavim trapericama i bijelom topu dodala je elegantan sako u prljavo bijeloj nijansi. Da su ove sezone opet veliki hit klasične bijele tenisice i ova prolaznica zna te se odlučila upravo za njih.

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Kao dodatak je odabrala je Hermes remen i Louis Vuitton Saint Placide Monogram torbicu, a mnogima se upravo ovaj model nalazi na listi želja. Zlatni remen torbice lijepo se uklopio uz ogrlicu s imenom te naušnice u obliku ringova. Kao posljednji dio ovog looka koji nije mogao proći ne zamijećeno, prolaznica je odabrala velike kockaste sunčane naočale s uzorkom kornjačevine. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Photo: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentari 0