Moda

Pogledaj cool komade iz nove kolekcije s potpisom hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

  • miss7 je zavirio u novu Alduk kolekciju i otkrio nove topove, majice, tunike koje vrijedi bolje proučiti
  • Viskoza, brokat, žakard, pletivo - ima doista za svakoga ponešto
  • U nastavku saznaj kakve su cijene i gdje možeš nabaviti ove cool komade


Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk, koji je godinu započeo viješću da je njegova haljina je zasjala na crvenom tepihu Zlatnih globusa, a nastavio otvaranjem novog dućana na adresi Trg kralja Tomislava 19, predstavio je novu modnu kolekciju i kampanju "Antonym". Čak 56 novih modela u kolekciji pokriva dnevne, ali i večernje situacije koje ponekad traže nešto posebno, drukčije, unikatno i kvalitetno.

Ono što je nas zainteresiralo i učinilo nam se baš nosivim i novim na tržištu hrvatskog dizajna, jesu cool topovi, majice, tunike i ostali dnevni komadi koje lagano kombiniramo za posao, fakultet ili izlazak na kavu. Dobra stvar je što su modeli funkcionalni i u večernjim kombinacijama i lagano oversized kroja pa skrivaju i neke nesavršenosti.

 | Autor:
S lijeva na desno: Majica dugih rukava s detaljem od brokata, 900 kn; Oversized majica s vezanjem, 550 kn; Oversized top nabranih rukava 450 kn; Majica od pletenine s efektom preplitanja i zipovima, 1000 kn.

"Svi znaju da radim lijepe večernje haljine, ali u svakoj kolekciji se uvijek nađu i modeli koji su običniji, za svaki dan i nisu toliko glamurozni jer ne sastoji se život samo od glamura. U ovoj sam kolekciji htio tu ponudu dnevnih komada još više proširiti pa smo napravili jako puno dnevnih i poslovnih haljina, tunika, majica, hlača i kombinezona" izjavio je Ivan Alduk.

Posebno efektne su majice od pletenine s "rupama" po prednjici, koje se nose na potkošulju i izvrsno pristaju uz uske traperice ili hlače visokog struka. Upravo takve hlače, ali od raskošne čipke, dizajner je kombinirao s oversized topovima lagana pada u rozoj i crnoj boji. Nabrani detalji i vezanje na bokovima daje im rock prizvuk pa ih se lagano može kombinirait i na čizme ili pak kožnu jaknu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Svečani top u rozom tonu, 1200 kn; Tunika kratkih ili dugih rukava, 900kn; Svečani top u rozom tonu, 1200 kn


"Nikad ne radim kolekciju da zadovoljim sve jer je to nemoguće, ali imamo dosta različitih majica od kojih su neke za mlađe klijentice koje će to kombinirati na totalno neobične načine pa do decentnih, ženstvenih topova za gospođe koji skrivaju neke nepravilnosti, imaju rukave ili pak detalje od čipke" dodao je Ivan.

Naš favoriti su roza i crna majica na preklop s cool detaljem od brokata i vezicom koja stvara efekt da nosimo dvije majice odjednom. Doista nešto novo i nosivo svaki dan. Mislim da je sljedeća investicija na našem planu ona u hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Tunika kratkih ili dugih rukava, 900 kn; Top dugih rukava s detaljem od brokata, 900 kn

Photo: None

Komentari 0