Moda

Plavuša sa špice ružičasti kompletić u Chanel stilu nosi sa zanimljivim čupavim mokasinama. Hmm

Kako znamo da je stiglo proljeće? Kada vidimo djevojke golih nogu u gradu - i to bi mogao biti kriterij! Gole noge ili ne, nas je privukla modna kombinacija zgodne plavuše koju smo vidjeli na špici. Riječ je Petri Meštrić, liječnici čije modne kombinacije rijetko prolaze neprimijećeno. Petra je odjenula ružičasti kompletić koji se sastoji od tipične Chanelovske jaknice od buklea i suknje od istog materijala. U Chanel stilu tu su i džepovi na preklop na jakni te biserni gumbi, na suknji dvoredni. Ispod kompleta je odjenula crnu majicu koja se po boji spajala s torbicom i cipelama.

 | Autor: Pixsell Pixsell

S obzirom na to da su gumbići u boji bisera (bijele boje sa srebrnim sjajem), a oko bisera su zlatni detalji, mlada dama je odlično uklopila ostatak garderobe. Nosila crnu torbicu Karl Lagerfeld sa srebrnim lancem, a na noge je obula mokasinke koje su i dalje trendy proljetni komad. Njezine mokasinke su posebno zanimljive jer na sebi imaju krzno, kao i velike zlatne lančane karike. Mokasinke s krznom prije nekoliko sezona učinio je uočljivim komadom Gucci, svojim modelom s krznom. Ove mokasinke definitivno nisu za one koji vole tihi luksuz, već su komad za kojima će glave drugih dama okretati. Nama se svidio ovaj elegantan look uz dozu neočekivanog tj. krznenih mokasina.

Možda vas zanima Vrlo jednostavan styling prolaznica je začinila neobičnim čizmama i u trenu ga pretvorila u ubojit! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pixsell

Komentari 0