Moda

Vrlo jednostavan styling prolaznica je začinila neobičnim čizmama i u trenu ga pretvorila u ubojit!

  • Kada vidimo koliko je jedan par cipela u stanju podići cijelu kombinaciju, apsolutno nam je jasno da naša opsesija njima itekako ima smisla
  • Izvrstan dokaz u prilog ovome o čemu govorimo snimili smo na subotnjoj špici na kojoj nas je atraktivna plavuša počastila fantastičnim stylingom
  • Iako je kombinacija koju je sastavila od nekoliko izvrsnih bezvremenskih komada već sama po sebi dovoljno zanimljiva, upravo je zahvaljujući fantastičnim čizmama ovaj naoko jednostavan styling u trenu pretvorila u ubojito dobar

Nije nikakva nepoznanica koliko smo mi žene slabe na cipele. Daleko od toga da nećemo kao pokošene pasti na lijepu torbu, kvalitetan kaput, haljinu u kojoj izgledamo kao milijun dolara ili fini komad nakita, no cipele, one definitivo imaju posebno mjesto u našim srcima, i garderobama. 

Za njih smo nerijetko spremne pljunuti više novca nego što nam to vlastiti zdravi razum dopušta, koliko god pari imale, uvijek nam nedostaju još barem jedne, a cijelu bismo knjigu mogli napisati na temu mazohističkih poriva i patnje koju smo spremne (pre)trpjeti samo kako bismo neki styling upotpunile ubojitim parom štikli. I iskreno, kada vidimo koliko je jedan par u stanju podići cijelu kombinaciju, apsolutno nam je jasno da ova naša opsesija itekako ima smisla.

Možda vas zanima Dvije prijateljice špicom su prošetale neke od najpoželjnijih komada sezone Rubrika Moda Moda

Izvrstan dokaz u prilog ovome o čemu govorimo snimili smo na subotnjoj špici na kojoj nas je atraktivna plavuša počastila fantastičnim stylingom. Iako je kombinacija koju je sastavila od nekoliko izvrsnih bezvremenskih komada već sama po sebi dovoljno zanimljiva, te ništa manje chic ne bi izgledala ni da se odlučila za kakav drugi par obuće, upravo je zahvaljujući fantastičnim čizmama ovaj naoko jednostavan styling u trenu pretvorila u ubojito dobar.

 | Autor: Pixsell/Tomislav Miletić Pixsell/Tomislav Miletić

Kratke hlačice visokog struka od crne kože nosi je s jednostavnom crnom pamučnom majicom visokog ovratnika, struk je naglasila elegantim kožnim remenom, a uz to je odabrala i zanimljivu jaknu - svojevrsni hibrid između oversized crnog sakoa i bomber jakne, jedan od popularnijih modela iz jedne od prijašnjih Zarinih kolekcija. 

Glavna zvijezda stylinga ipak su, složit ćemo se svi, fantastične čizme na preklop od tamnog trapera, inspirirane veoma popularnim Givenchyjevim Shark Lock modelom, sa sakrivenom potpeticom i širokim preklopom koji neodoljivo podsjeća na nogavice hlača,  otkrivajući tek šiljati vrh.

Slične modele posljednjih se mjeseci moglo pronaći u ponudi gotovo svakog brenda, od onih s dizajnerskim potpisom do cijenom značajno pristupačnijih high street varijanti, a uzme li se u obzir koliko su u stanju podići svaki styling te koliko vizualno izdužuju figuru, uopće nas ne iznenađuje što su fashionistice diljem svijeta zaluđene njima. Samo se nadamo da će u ljetnoj varijanti, od perforirane kože u nekim atraktivnim nijansama, stići na police i u narednim mjesecima. 

Možda vas zanima Traper kombinezon u ormaru ima gotovo svaka Francuskinja: Mi smo se zaljubili kako ga nosi ova prolaznica Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari 0