Moda

Platforme su se ovog ljeta ponovno vratile u modu! Imamo najljepše modele

  • Nakon što su se u modu vratile boho suknje i haljine, imali smo osjećaj da je samo pitanje trenutka kada će se vratiti i boho platforme
  • Na sveopće oduševljenje svih onih koji ih vole jednako kao i mi, i ako je vjerovati vodećim modnim dizajnerima, taj trenutak je i službeno stigao
  • Od modela s platformom od drveta do onih s platformom od konopca, pronašli smo najneodoljivije modele za ljetne dane

Nagledali smo se dovoljno modnih povrataka da bismo znali da je sigurna stvar da će gotovo svaki trend iz prošlosti ponovno zaživjeti prije ili kasnije. Kada je boho stil u pitanju, prvo su se u modu vratile boho suknje, nakon njih veliki su come back doživjele i boho haljine, a što znači da je bilo samo pitanje vremena kada će se vratiti i boho platforme. Na sveopće oduševljenje svih onih koji ih vole jednako kao i mi, taj trenutak je i službeno stigao!

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Kao što smo imali prilike vidjeti na prvoj modnoj reviji Chemene Kamali za Chloé, oživljavanje estetike koja se smjestila između hipijevskog duha 70-ih i seksi elegancije s početka 2000-ih čini se nezaustavljivim, a s ovom estetikom u paketu stižu i sandale za koje smo se već prestrašili da su (p)ostale davno zaboravljene.

Možda vas zanima Zarine najlaskavije traperice koje žele svi redom: dolaze u 7 boja i koštaju manje od 30 eura Rubrika Moda Moda

Modeli kakve smo obožavali nositi u mladosti ponovno su in, a najbolju potvrdu servirao nam je prvi red na spomenutoj reviji u kojem su zvijezde s A-liste sjedile u upravo ovakvim modelima. Osim kod Chloé, boho platforme vidjeli smo i kod Simone Rocha i Roberta Cavallija, a kao što je to uvijek slučaj s modnim trendovima, ovi su se modeli već pojavili i izvan modne piste te se našli u ponudi brojnih brendova koji su kreirali slične stilove. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Udobne, jednostavne za stiliziranje i estetski kao stvorene za ljeto, boho platforme savršen su dodatak svakoj lepršavoj haljini ili kratkim hlačama koje naše noge ističu na najbolji mogući način, a istinski zaljubljenici u boho estetiku najradije će ih kombinirati s heklanim detaljima i lepršavim volanima.

Osim što sjajno izgledaju, najbolja stvar kod ovakvih modela je bez imalo dvojbe njihova udobnost, budući da pružaju veću potporu od većine cipela s petom, dok nam istovremeno daju na visini te samim time i gracioznosti zahvaljujući platformi. Od modela s platformom od drveta do onih s platformom od špage, ovo su najneodoljiviji high street modeli!

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Ugg sandale s punom petom (148,52 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Tamaris sandale s platformom (68,88 eura)  | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Bata sandale s punom petom (79,99 eura)

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, sandale s punom petom (59,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, espadrile na vezanje (49,99 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, sandale s punom petom (39,95 eura)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, espadrile s punom petom (42,99 eura)  | Autor: Aldo Aldo Foto: Aldo, sandale s punom petom (85 eura)

Možda vas zanima Mango ima najljepše haljine: ove modele obožavaju Rosie Huntington Whiteley i Emily Ratajkowsky Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @sophiawebster

Komentari 0