Moda

Zarine najlaskavije traperice koje žele svi redom: dolaze u 7 boja i koštaju manje od 30 eura

  • Nije nimalo lako pronaći traperice koje će nam savršeno pristajati, no s vremena na vrijeme se uspije dogoditi da netko lansira model koji malo kome ne pristaje
  • Ove je godine to pošlo za rukom Zari koja je, kako tvrde tisuće obožavatelja na TikToku, dizajnirala 'najslađe, najudobnije i najlaskavije traperice ikada'
  • Pristaju gotovo svakome, cijena im iznosi tek 29,95 eura, a dolaze u čak sedam predivnih nijansi

Pronaći savršene traperice puno je izazovnije, teže i kompliciranije nego što to na prvu zvuči. Nekima od nas više pašu modeli visokog struka, nekima niskog, jedni bi trapezice, drugi malo šire nogavice, treći skinny traperice, nekima modeli s puno elastina zvuče kao san snova, nekima kao noćna mora... A ako se k tome naš omiljeni model traperica u datom trenutku ne uklapa među aktualne modne trendove, cijela priča samo se dodatno komplicira.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (29,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (17,99 eura)

Pa ipak, s vremena na vrijeme se uspije dogoditi da netko lansira model koji malo kome ne pristaje, a ove je godine to pošlo za rukom Zari koja je, kako tvrde tisuće obožavatelja na TikToku, dizajnirala 'najslađe, najudobnije i najlaskavije traperice ikada'. Model punog imena 'ZW COLLECTION MARINE STRAIGHT-LEG HIGH-WAIST JEANS' kojeg se na društvenim mrežama može pronaći pod hashtagom #marinestraightjeans, osvojio je žene diljem svijeta, a najbolji dio priče je taj da mu cijena iznosi tek 29,95 eura i uz dolaze u čak sedam različitih boja. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (29,95 eura)

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (29,95 eura)

Možda vas zanima U C&A je stigla dugo iščekivana Rangsutra kolekcija: crno bijeli kimono bismo rado nosili cijelog ljeta Rubrika Moda Moda

Ove traperice s gotovo 4 milijuna pregleda samo na TikToku model su izuzetno visokog struka i blago širokih nogavica, a u sastavu imaju 2% elastina koji traperu daje nježnu rastezljivost i zahvaljujući kojemu su izuzetno udobne i ne vise na koljenima. Nogavice su 3/4 duljine, no dakako, hoće li nam biti kraće ili duže od toga ovisi prvenstveno o našoj visini. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (29,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara, traperice ravnih nogavica i visokog struka (29,95 eura)

Ove traperice stekle su status istinskog must have komada koji je neophodan sastojak svake garderobe, a ono što im dodatno daje na privlačnosti je i to što se iznimno lako kombiniraju s apsolutno svime - crop topovima, košuljama, majicama, bluzama, džemperima i sakoima. Model nam se nudi u bijeloj, svijetlo, srednje i tamno plavoj, crnoj te tri nijanse bež boje, dostupan je u rasponu veličina od 32 do 46, a budući da izgledaju toliko fantastično, najradije bismo ih kupili u apsolutno svakoj koja postoji. Nadamo se samo da će Zara nastaviti obnavljati zalihe sve dok nam to ne pođe za rukom! 

Možda vas zanima Vruće hlačice jedan su od najvrućih ljetnih trendova, evo kako ih nositi uz maksimum stila! Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0