Moda

Vruće hlačice jedan su od najvrućih ljetnih trendova, evo kako ih nositi uz maksimum stila!

  • Vruće hlačice bile su jedan od najpopularnijih komada u ludim 70-ima, a ponovno su zavladale svijetom modnih trendova zahvaljujući Gucciju, Pradi i Marcu Jacobsu
  • Ultra kratki modeli postali su prava opsesija mnogih slavnih ljepotica, a mi smo pažljivo secirali njihove omiljene kombinacije ne bismo li izvukli zaključke kako ih najbolje nositi s puno stila
  • Budući da otkrivaju podosta, ključ za uspješno stiliziranje ovakvih komada leži, složni su modni stilisti, u savršenoj ravnoteži

Zahvaljujući brendu Miu Miu, proteklim su sezonama vladale mirkro suknje, a ove su godine na red došle mikro hlačice. Poznate i kao vruće, ove su hlačice koje više otkrivaju nego što skrivaju postale prava opsesija mnogih slavnih ljepotica, a mi smo pažljivo secirali njihove omiljene kombinacije ne bismo li izvukli zaključke kako ih najbolje nositi s puno stila.  

Vruće hlačice bile su jedan od najpopularnijih komada u ludim 70-ima, a ponovno su zavladale svijetom modnih trendova zahvaljujući Gucciju, Pradi i Marcu Jacobsu koji su ih svi redom prošetali pistama predstavljajući svoju modnu viziju ljeta pred nama. U njihovim kolekcijama su nešto elegantniji i širi modeli ponovno postali super uski, a nose se oni od trapera, pamuka, šljokica ili čak kože, sve dok su super kratki. 

Možda vas zanima U C&A je stigla dugo iščekivana Rangsutra kolekcija: crno bijeli kimono bismo rado nosili cijelog ljeta Rubrika Moda Moda

Baš zato što otkrivaju podosta, ključ za uspješno stiliziranje ovakvih komada leži, složni su modni stilisti, u savršenoj ravnoteži.  Spajanje ultrakratkih vrućih hlačica s oversized siluetama poput širokih majica, košulja ili sakoa, pomoći će u postizanju osjećaja ravnoteže, ali i podizanju samopouzdanja budući da nećemo imati osjećaj da smo previše razgolićeni. Oversized džemper ili majica inspirirana ragbi uniformama, uparene s tenisicama, također su dobar primjer uravnoteženog outfita, a u ovakvim su kombinacijama dobrodošli i nešto duži komadi poput chic balonera, kao i oni voluminozniji poput bomber jakni. 

Lily-Rose Depp najradije bira modele od trapera, a prošlog je tjedna ultra kratki par stilizirala s nabranom bijelom košuljom (primijećuješ li da je čak i ona zakopčana do grla?), bezvremenskom Chanel torbom i crno bijelim štiklama pariške kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Emily Ratajkowski rado nosi modele od kože pa smo je tako nedavno imali prilike vidjeti u all black kombinaciji koju je složila od crnih kožnih vrućih hlačica ispod kojih je provirivala pasica bijelih bokserica, tek toliko da razbije ovu rokersku monokromatsku kombinaciju, te nešto voluminoznije crne kožne košulje kratkih rukava i male crne kožne torbice.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Splash News (@splashnews)

A baš kao i već prethodno spomenute dvije dugonoge dame, i Sydney Sweeney već je dugi niz godina obožavateljica vrućih hlačica. Nerijetko ih nosi u večernjim izlascima, najradije nosi šljokičaste i metalizirane modele, a voli ih kombinirati s predimenzioniranim sakoima poput onog srebrnog s naglašenim ramenima kojeg je odabrala prošlog tjedna i upasirala uz najminijaturnije srebrne vruće hlačice, nježno sivu svilenu bluzu i najlon dokoljenke te ledeno sive salonke i kožnu torbu. Možda nemamo svi hrabrosti za ovakav styling, ali moramo se složiti da izgleda fan-tas-ti-čno!

Možda vas zanima Dvije najraskošnije haljine za ljeto pronašli smo u H&M-ovoj novoj kolekciji Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @sydney_sweeney

Komentari 0