Moda
Muške bokserice kao kratke hlače

Još jedan komad krademo s muškog odjela: bokserice! I nosimo ih za van, u neočekivanim kombinacijama

  • Ovog proljeća i ljeta neočekivani trend ušuljao se u naše ormare, a dolazi direktno s muškog odjela odjeće
  • Bokserice osvajaju žensku modnu scenu! Dobro, ne baš one prave, s rasporkom već kratke hlačice koje izgledaju kao muško donje rublje
  • I, naravno, hlačice u stilu bokserica nosimo za van, čak i u elegantnim kombinacijama. Evo kako složiti outfite

Kratke hlače su nezaobilazne u proljeće i ljeto! Kad vrijeme postane toplije, potrebne su nam elegantne kratke hlače u kojima nam neće biti vruće. Uz tipične traper, lanene i kožne modele, ove sezone nosimo i bokserice! Premda se zapravo radi o muškom donjem rublju, ove su godine apsolutni trend u našem ormaru. Prozračne su i udobne i utjelovljuju ležernu cool girl vibru koju volimo ljeti.

Ovako možeš stilizirati bokserice

Kako bi stvorila cool izgled, možeš kombinirati bokserice sa sakoom. Time se odmah stvara uspješan spoj ležernog i elegantnog, što izgledu daje zanimljivu dinamiku i pokazuje samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

Super je nositi jednostavnu majicu bez rukava kako bi uravnotežila izgled, a možeš ga i upotpuniti s nekoliko dodataka kao što su cool sunčane naočale ili clutch torbica.

Možda vas zanima Mangov plisirani komplet jednostavno je - savršen. Rasprodaje se brzinom svjetlosti Rubrika Moda Moda

Za ležeran, ali udoban izgled, bokserice možeš upariti i s kardiganom. Naime, kardigan pruža toplinu i udobnost u hladnijim proljetnim i ljetnim danima i daje ugodan izgled. Pastelne boje poput ružičaste ili žute daju tvom izgledu svježinu koja je savršena za proljeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

Tvoj izgled će izgledati osobito ležerno ako bokserice nosiš uz ležernu košulju koju slobodno utakneš u bokserice. Za prozračan ljetni look  prikladna je košulja od lana ili pamuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, cijena 15,99 eura

 | Autor: H&M H&M Foto: Zara, cijena: 15,99 eura    | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius; Kratke lepršave hlače (17,99 eura)

 | Autor: The Frankie shop The Frankie shop Foto: The Frankie shop, cijena: 95 eura

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, cijena: 9,99 eura

Možda vas zanima Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @keziacook

Komentari 0