Moda

Mangov plisirani komplet jednostavno je - savršen. Rasprodaje se brzinom svjetlosti

Kakve, krizme, kakva, vjenčanja, maturalne, nove godine! Možemo zamisliti da ovaj komplet kupujemo onako, iz čista mira, bez plana i programa i ni sa kakvom svečanom prigodom u perspektivi - nego samo zato što nam se sviđa. A sviđa nam se jako! Ovo je jednostavno ljubav na prvi pogled. 

Asimetrični gornji dio koji otkriva jedno rame, koso spuštanje ide na suprotnu stranu (malo posjeća na indijski sari, zar ne?), plise, taj divni plise ide ukoso i prekriven je nitima svjetlucavog lamea. Široki raskošni rukav na kojem boja iz tamne, zagasite ljubičaste prelazi u blijedu ružičastu...

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango

A dolje, čarobne plisirane hlače, ekstremno širokih nogavica. Boja opet prelazi iz tamne ljubičaste u sve svijetliju. Zamišljamo kako leprša oko nas dok se pogledi okreću... O-dli-čan komplet. Uopće ne sumnjamo da bi bio outfit broj jedan, ma gdje se u njemu pojavile. A oni pogledi koji se okreću? Ženski, naravno. Znamo cijeniti dobar komad jedna na drugoj, zar ne?

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Plisirani top (69,99 eura), Plisirane hlače (69,99 eura)

Dakle, odlučeno je - kupujemo. Kad imamo ovakav komad, sigurno ćemo pronaći i priliku da ga odjenemo (uvjeravamo se, i sigurne smo da je to istina). Makar, u kakav večernji izlazak s prijateljicama u toplu ljetnu noć.

Foto: Mango, duga bijela haljina s perjem Možda vas zanima Mangova bijela haljina tako je krasna da bismo se u njoj bez problema i udale Rubrika Moda Moda

Samo treba jaaako požuriti. Naime, Mangov komplet na granici je da se potpuno rasproda, u svim veličinama. No, nekako ne sumnjamo da će se vratiti na zalihe.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango

Photo: Mango

Komentari 0