Moda

Mango ima najljepše haljine: ove modele obožavaju Rosie Huntington Whiteley i Emily Ratajkowsky

  • Mango nam je već godinama jedna od omiljenih high street shopping adresa, a svojom nas ponudom haljina ne prestaje oduševljavati
  • Ne možemo se oteti dojmu da je svaka nova kolekcija bolja od one prethodne, a bilo da tragamo za savršenim modelom za svaki dan ili onim za svečane prigodne, bez sumnje ćemo pronaći barem jednu savršenu
  • Dva predivna modela savršena za ljetne mjesece snimili smo i na Emily Ratajkowski te Rosie Huntington-Whiteley, svjetski poznatim trendsetericama čiji nas modni odabiri nikada ne razočaraju

Već nekoliko sezona Mango nas oduševljava haljinama, i pritom ne mislimo samo na sve iteracije asimetričnog plisiranog modela koji je vjerojatno jedna od najvećih uspješnica koju je španjolski high street gigant ikada lansirao, već i na sve ostale modele koji redovito završavaju na našoj wish listi i u našim garderobama, ali i garderobama slavnih ljepotica.  

Od modela savršenih za svaki dan do onih kao stvorenih za svečane prigode, jedno je sigurno - Mango nudi (barem jednu) savršenu haljinu za svaku od nas, a dva predivna modela savršena za ljetne mjesece koji su pred nama snimili smo i na Emily Ratajkowski te Rosie Huntington-Whiteley, svjetski poznatim trendsetericama čiji nas modni odabiri baš nikada ne razočaraju.

Možda vas zanima Haljina na jedno rame obilježit će ljeto: Ovo je 10 najljepših modela iz trenutačne ponude Rubrika Moda Moda

Emily Ratajkowski nedavno je snimljena u romantičnoj bijeloj asimetričnoj haljini tankih naramenica s izvezenim i heklanim detaljima, a ovaj je ženstveni model stilizirala s crvenim Puma tenisicama. Je li ovo savršen ljetni outfit? Apsolutno!

Ono što nam se kod ove haljine sviđa je to što je doslovno savršena za vruće ljetne dane. S gotovo u potpunosti otvorenim leđima, nostalgičnim detaljima i izrađena od prozračnog pamuka i lana, definitivno je jedan od najljepših ljetnih modela u ovogodišnjoj Mangovoj ponudi. Dostupna je u rasponu veličina od XS do L, cijena joj iznosi 119,99 eura, a za divno čudo još uvijek se nije uspjela rasprodati. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, asimetrična haljina s izvezenim detaljima (119,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, asimetrična haljina s izvezenim detaljima (119,99 eura)

Model u koji se zaljubila Rosie Huntington Whiteley nešto je elegantniji te je samim time primjereniji za svečane prigode, a o tome koliko je poseban model u pitanju, možda najbolje govori to što je bio i više no dovoljno dobar da Rosie u njemu zablista u Cannesu. 

Sofisticirana haljina nježne krem nijanse s okruglim prorezom na trbuhu, dubokim V-izrezom i ženstvenim naborima koji grle tijelo savršena je za sve posebne trenutke, a izrađena je od lepršave viskoze. Spomenuti model također dolazi u rasponu veličina od XS do L i dio je Mangove limitirane Capsule kolekcije u kojoj se redovito nalaze najfiniji komadi, pa ne iznenađuje što joj je cijena nešto viša te iznosi 240 eura. No, budući da je u pitanju uistinu poseban komad, definitivno nam se čini kao izvrsna investicija!

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, nabrana haljina s okruglim prorezom (240 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, nabrana haljina s okruglim prorezom (240 eura)

Možda vas zanima Ova lagana haljina iz H&M-a savršena je za podnošenje ljetnih vrućina sa stilom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mango

Komentari 0