Moda

Anne Hathaway u bijeloj je haljini dokazala da i zvijezde vole "obične" i pristupačne brendove

Bijela haljina je svakako uvijek uočljiv modni komad, a posebno se ističe kada se nosi na crvenom tepihu i to vrlo dobro zna Anne Hathaway. Naime, glumica koja posljednjih tjedana izlazi u raznim rubrikama najbolje odjevnih žena na ovom ili onom događanju, nosila je bijelu Gap haljinu-košulju na svečanosti brenda Bulgari. 

Haljinu je dizajnirao Gapov novi kreativni direktor Zac Posen koji planira uvesti velike promjene u brend. S obzirom na to da je Anne Hathaway trenutno u centru pozornosti zbog svog novog filma " Idea of You", ovo je bio veoma pametan potez brenda i dizajnera.

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You Možda vas zanima Govori li film 'The Idea Of You' s Anne Hathaway zapravo o ljubavi Harryja Stylesa i Olivije Wilde? Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

Hathawayna stilistica Erin Walsh spojila je Gap haljinu s nekoliko Bulgari komada nakita i bijelim štiklama. Haljina seže do poda, a ima spuštena ramena i gumbe slične onim na Gapovim kultnim bijelim košuljama. Ono što ovu haljinu učinilo drugačijom od klasičnih haljina košulja i dalo joj stil crvenog tepiha je detalj korzeta koji je vidio ispod otkopčane haljine. 

Foto: Gap, bijela haljina košulja | Autor: Foto: Gap, bijela haljina košulja

Gap bijela košulja haljina izrađena je od 100% organskog pamuka i dio je nove kolekcije brenda, a dostupna je u u veličinama od 0 do 16. Haljina se rasprodala u roku od tri sada od kada je puštena u prodaju, a nadamo se da će se vratiti ponovno u prodaju jer je zaista nosiv ljetni komad. Cijena Gap haljine je 145 eura.

Photo: Ron Adar / SOPA Images/Sipa USA

Komentari 0