Moda 14. ožujka 2013.

Petra Nižetić voli neonske detalje

Goran Stanzl/PIXSELL.

Druga večer modnog događanja Perwoll Fashion.hr-a okupila je poznate Hrvatice sklonije avangardnom stilu, pa je tako prvim redom suvereno vladala crna boja.

Među ženama u crnom najviše pažnje je privukla Petra Nižetić. Ovu popularnu voditeljicu navikli smo viđati u različitim kombinacijama, ali rijetko u crnini tako da je ovoga puta uspjela iznenaditi.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Crnu maksi haljinu sa zanimljivim drapiranim dijelovima na bokovima nosila je uz crni lak za nokte i crne čizme. Iznimka u ovom mračnom stylingu su bile neonski žuta kapica s rogovima i kosa boje lavande koje su definitivno ukrale show fantastičnoj haljini.

Standardno dobra je bila i Tihana Harapin Zalepugin koja je godinama vjerna svom modnom izričaju. Nju nikada nećete vidjeti u jarkim bojama i trendovskim uzorcima, ali zato samouvjereno nosi i najzahtjevnije komade.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Crne hlače skupljene u gležnju kombinirala je s crnim topom i ogrtačem s uzorkom papra. Struk je naglasila nešto širim crnim pojasom, a u cijelu kombinaciju je ukomponirala i upečatljivi crni prsten te crne čizmice na punu petu. Kao jedna od najbolje odjevenih osoba javnog života, Tihana je još jednom dokazala kako dobar stil ne poznaje dobne granice.

Što su odjenule ostali gosti pogledajte u galeriji...

Komentari 0