Moda
Zara pelerina haljina

Pelerina haljine i haljine s plaštom preplavile su Zarinu ljetnu kolekciju, ovo je osam najljepših modela

  • Omiljeni high street brend svakako se može nazvati predvodnikom mikrotrendova, a u Zarinoj novoj kolekciji ističe se sve popularniji model haljine
  • Haljine s dodatkom plašta na rukavima ili leđima u stilu pelerine već nose i poznate influencerice, a dizajnerske modele smo vidjeli i na krunidbi kralja Charlesa III. 
  • Izdvojile smo posebne modele pelerina haljina u raznim nijansama i siluetama

Svaka nova kolekcija iz Zare stavlja naglasak na nešto novo, a ove ljetne sezone to su opušteno krojena odijela, izvrsni zasebni modeli suknji ili bluza, a posebno predivne siluete haljina.

Zara pelerina haljina | Autor: Instagram @tania.ayuso Instagram @tania.ayuso Foto: Instagram @tania.ayuso. Zara haljine s plaštom

Uz klasične modele pelerine, od organze, tila i ukrašene resicama, u Zarinoj novoj kolekciji naišle smo i na predivan modni hibrid u kojem su modeli haljina, često od pletenih materijala, spojeni s elegantnim dodatkom plašta ili širokih rukava koje inače krase pelerine.

Zara pelerina haljina | Autor: zara zara Foto: Zara. asimetrična pletena pelerina haljina, (39,95 eur)

Haljine s plaštevima bile su popularan izbor i na nedavnoj krunidbi kralja Charlesa III., na kojoj su između ostalih ovaj model odabrale i princeza od Walesa, Kate Middleton i princeza Charlotte. No, uz dizajnerske modele, odlične haljine s plaštom i haljine u stilu pelerine nudi i Zara, od neutralnih nijansi smeđe, crne i maslinasto zelene do onih vibrantnih poput narančaste i kobalt plave.

Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. duga pletena pelerina haljina, (49,95 eur)

Pelerina haljine iz Zare krase i duži i kraći dodaci plašteva, a neke od njih dolaze i s upečatljivim dodatkom resica, koji je još jedan vrlo popularan detalj na haljinama za ovu proljetnu i ljetnu modnu sezonu. 

Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. duga pletena pelerina haljina, (49,95 eur)

kukičane haljine Možda vas zanima Retro kukičane haljine ponovno su in - donosimo modele iz novih kolekcija omiljenih brendova Rubrika Moda Moda Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. pletena pelerina haljina, (49,95 eur)

Haljine s plaštevima idealan su izbor za ljetni večernji izlazak te odišu elegancijom koja će se prenijeti i na ostale komade s kojima ih možemo spojiti, poput sandala s remenčićima na visoku ili nisku petu ili pak ravnih natikača. Uz pelerina haljine predivno će se uklopiti i neka od manjih statement torbica!

Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. asimetrična lanena haljina, (39,95 eur) Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. duga pletena haljina nabranog izreza, (39,95 eur) Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. duga pletena haljina u stilu pelerine, (59,95 eur) Zara pelerina haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. pletena haljina s lepršavim rukavima, (35,95 eur)

Možda vas zanima Prekrasna Amarie tunika je komad koji mijenja situaciju u ormaru. A evo nešto u tom stilu iz H&M-a Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @rocioosorno

Komentari 0