Moda

Pazi ove high-street verzije Isabel Marant čizama!

Super popularne buce već su dobile svoje genijalne high-street verzije, a mi smo ih sve okupili na jednom mjestu...

Ok, stručnjaci kažu da prava zima tek dolazi. Pripremi se na snijeg, minuse, led i - buce! Ove sezone nema šanse da nisi uočila mega popularni Isabel Marant komad koji sve trendseterice, blogerice i modne urednice tako dobro nose. Radi se o Nowles čizmama na punu petu, odnosno skrivenu platformu. 

 | Autor: miss7 miss7 Isabel Marant Nowles shearling-lined apres-ski boots, 3.900 kuna

Možda vas zanima Sniženje! Sve najbolje cipele iz Zare do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

Najpopularnije su one u crnoj i nude boji, a uz to što izgledaju totalno cool i trendi, njihova udobnost i toplina još su jedan veliki plus koji nikako ne smijemo zanemariti. Jednako dobro izgledaju uz traperice i hlače, ali i na guste najlonke te suknje i mini haljinice. 

 | Autor: miss7 miss7 Isabel Marant Nowles shearling-lined apres-ski boots, 3.900 kuna

Karirane čizme s platformom najnoviji su model francuske dizajnerice i već su rasprodane u svim većim svjetskim online trgovinama! S obzirom na to da ove preslatke buce dolaze s ne tako slatkom cijenom, odlučili smo se baciti u potragu za njihovim high-street verzijama.

Možda vas zanima Sve najluđe cipele iz 2017. na jednom mjestu Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna), Moon Boot (800 kuna), H&M roze (335 kuna), H&M crne (595 kuna)

Model iz Zare prije nekoliko mjeseci bio je veliki hit među trendsetericama, a u međuvremenu su se i ostali high-street brendovi priključili i lansirali svoje fashion-buce. Danas smo odabrali nekoliko modela koje volimo, želimo i obožavamo, a prilično smo sigurni da će ovaj trend čizama sljedeće godine postati još veći hit!

Photo: Instagram @leaperovic

Komentari 0