Moda

Sve najluđe cipele iz 2017. na jednom mjestu

Cipele u godini iza nas možemo opisati ultimativno jednom riječju: EKSTRA!

Ove godine, dizajneri su nas modno izazvali. U najmanju ruku. Cipele, čizme, sandale, tenisice i natikače koje su bile hit praktički su nas svaki puta iznova uspjele šokirati.  Od blještavih Swarovski čizama pa sve do Yeezy tenisica i Gucci natikača, odabrali smo obuću koja je obilježila 2017. Pa ti sad odluči je li ju obilježila dobro ili loše... 

Saint Laurent Swarovski čizme

Skupocjene čizme optočene Swarovski kristalima nose Beyonce, Kendall Jenner i sestre Ecclestone, a ako je jedno sigurno onda je to svakako činjenica da su postale jedne od najluđih dizajnerskim cipela 2017. godine. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Chanel prozirne čizme

Jesu od plastike? Jesu od gume? Jesu za kišu? Jer svakako su prozirne i izgledaju totalno ludo! Čizme koje su se pojavile na modnoj pisti Chanela ove su godine podigle puno prašine i lavinu komentara. Neki kažu da su totalni sprd, dok su drugima genijalne. Što kažeš, je li ovo super moderna verzija gumenih čizama?

 | Autor: arhiva arhiva Chanel ima najluđe gumene čizme

Fenty x Puma

Još jedna suradnja sportskog brenda i celebrity imena koja je napravila pravi modni boom. Rihanna je za Pumu kreirala cijelu kolekciju odjeće, obuće i dodataka, a poznate creeperice su se rasprodale u svega nekoliko dana. 

Givenchy čizme sa zakovicama

Iako su originalno stigle još prošle godine, Givenchy čizme sa zakovicama u 2017. su napravile pravi boom! Dobile su veliki broj high-street inačica i doslovno su obilježile ovogodišnju zimu.

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Givenchy čizme, 7.800 kuna

Yeezy tenisice

Brend Kanye Westa u rekordnom je vremenu postigao nenadmašiv uspjeh. Za njegovim se tenisicama doslovno otimaju sve svjetske trendseterice, kao da već nije dovoljno to što ga o prvog dana nose sve članice Kardashian-Jenner klana. 

 | Autor: Instagram @highsnobiety Instagram @highsnobiety

Balenciaga čizme do bedara

Balenciagine čizme su jedne od onih cipela koje su "podijelile" Internet. Nekima super statement obuća, drugima nenosive i samo za pistu. Nedavno ih je nosila čak i naša Severina, ali i cijela svita drugih poznatih imena. Balenciaga je stvarno stavila kompletno novu definiciju na značenje pojma čarape-čizme...

Isabel Marant zimske čizme

Nakon kultnih tenisica sa skrivenom petom, dizajnerica Isabel Marant svoj je genijalni dizajn pretočila i u zimsku čizmu. Sve svjetske trendseterice su poludile za ovim modelom i u neviđenom su roku rasprodane sa svih velikih online shopping stranica. Buce na petu? Ludilo!

 

Objavu dijeli Monica (@monicaguiluz)

Gucci Ace tenisice

Svaka Insta curka ove je godine prošetala u jednom paru ukrašenih Gucci Ace tenisica. Dolaze u nekoliko različitih varijanta, nijansa i modela, a bez obzira na njihovu visoku cijenu, u 2017. su bile jedne od najprodavanijih tenisica na tržištu!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Gucci Ace tenisice, 6.800 kuna

Saint Laurent Opyum gležnjače

Zbog ove zanimljive pete, lakirane gležnjače s potpisom Saint Laurenta dobile su svoju fan bazu. Izgledaju tako moćno, a tako neobično - nije ni čudno da su na listama najpoželjnijih cipela godine!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Saint Laurent čizme, 9.800 kuna

Photo: Getty Images

Komentari 0