Moda

Ovog ljeta must-have su - šljokičasti bikiniji, a Calzedonia ima baš fora modele

  • Ovaj vikend već se kupamo - krajnje je vrijeme da počnemo razmišljati o odjevnim kombinacijama za plažu
  • Naravno, pritom su zvijezde za uživanje uz more ili bazen kupaći kostimi 
  • Ponuda badića već odavno nije dosadna i jednolična, ali ove su nas godine pozitivno iznenadile šljokice koje je Calzedonia uvrstila u novu kolekciju 
  • Pročitaj također: Odvažno i seksepilno: trgovine su preplavili kupaći kostimi u metalik bojama

Do službenog početka ljeta preostalo nam je manje od mjesec dana i moramo priznati da se već zamišljamo na plaži s koktelom u ruci i u totalnom zenu. Pritom, naravno, na sebi imamo fora kupaći uz koji ne prolazimo nezamijećeno. Baš takav, fora i neobičan kupaći, sigurno je iz Calzedonie koji na sebi ima šljokice jer smo nekoliko takvih modela primijetili upravo kod ovog talijanskog brenda i odmah ih poželjeli imati u svojoj ljetnoj kolekciji. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, kupaći kostim gornji dio (42,50 eura)

Naime, Calzedonia je nedavno izbacila kolekciju ljetne odjeće naziva That Summer Nights u kojoj naravno prevladavaju kupaći kostimi koji su svi redom predivni, ali su nam pažnju najviše privukli oni koji su u potpunosti prekriveni šljokicama. Ovi šljokičasti badići dolaze u tri boje koje će savršeno naglasiti preplanulu put - bakrenoj, tamno plavoj i tamno zelenoj čije šljokice na suncu dobivaju i nijansu ružičaste što nas baš podsjeća na magične sirene. 

Osim što možemo izabrati između tri boje kupaćih, Calzedonia nudi i izbor od tri modela grudnjaka, odnosno trokutasti model sa ili bez podstave te ravni top kojemu se podstava može odvojiti. Također, u ponudi dolaze i tri modela gaćica odnosno obične bikini gaćice s mašnama koje se vežu sa svake strane te brazilke koje također sa strane imaju mašne. 

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, kupaći kostim gornji dio (42,50 eura)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, kupaći kostim gornji dio (42,50 eura)

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, bikini gaćice (21,90 eura)

Osim klasičnihi, dvodjelnih bikinija, u ponudi možemo pronaći i jednodjelni kupaći koji šljokice ima samo na gornjem dijelu te dolazi u tamno plavoj boji. Njegova cijena iznosi 79,50 eura. A ono "That Summer Nights", kako se naziva kolekcija sugerira kako će nam ovaj šljokičasti badić lijepo poslužiti i ako se provod s plaže protegne u večernji izlazak, uz suknju ili kratke hlače. Već se zamišljamo...

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Foto: Calzedonia, jednodjelni šljokičasti kupaći (79,50 eura)

Photo: Calzedonia

Komentari 0