Moda

Ovo su najseksi Zara čizme sezone, a i cijena je OK!

Kada vidimo ovako dobar ulov, jedva čekamo hladnije dane! Dobro, ne baš prehladne, ali da možemo nositi ove predivne čizme

Čizme iznad koljena kotiraju visoko na ljestvici najprodavanijih modnih komada. Zato nije ni čudo da gigant high street mode Zara je izbacila ove jednostavne, ali neodoljive crne čizme iznad koljena za koje znamo da će biti rasprodane. I cijena im je prihvatljiva - 449 kuna, a ovakav model čizama jako je zahvalan za razne kombinacije. Hit obuća je trenutno dostupna u trgovinama i u online prodaji, a dobra vijest je da su dostupne sve veličine. 

 

A post shared by • LAURA ION • (@laura1on) on

Možda vas zanima Najpopularnije Zarine čizme su se vratile, no s jednim drukčijim detaljem! Rubrika Moda Moda

Još i prošle godine Zara je imala sličan model čizama koji je dolazio i u crnoj i u crvenoj boji, koja je ipak rezervirana za one malo hrabrije. Dobar materijal, savršena dužina sare te stabilna peta od 6 centimetara čine ovu čizmu toliko dobrom. Također, ovaj model se zbog boje lako kombinira, a jednako profinjeno izgleda i u kombinaciji s kraćim haljinama, tunikama, suknjama, ali i uz široke hlače i trapezice gdje ove čizme vizualno postaju gležnjače.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Oho! Pogledaj kakve čizmice je odjenula Maja Šuput? Rubrika Stars Stars
Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0