Moda

Najpopularnije Zarine čizme su se vratile, no s jednim drukčijim detaljem!

Kao i prošle sezone i ove će jeseni biker čizme biti komad bez kojega ne možemo zamisliti jesenski outfit, a Zara ponovno ima genijalnu novu/staru ponudu

Prošle godine Zarine gležnjače s bijelim biserima osvojile su modni svijet i, kada smo pomislile da su rasprodane do zadnjeg komada, one su se vratile - i to na sniženju! Sretnice koje su ih ugrabile prošle godine mogu biti mirne jer i dalje se nose, dok one kojima to nije pošlo za rukom imaju priliku učiniti to sada - na sniženju!

Možda vas zanima Zara već izbacila prve čizme - i mega hit su nam! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Kožne gležnjače s bisernim perlicama (Zara - 449,90 kn)

Svojim povratkom ove su nam gležnjače dale naslutiti kako će se i ove jeseni nositi puno bisera, zakovica i remenčića na čizmama što nam se jako sviđa. Prošlogodišnji Zarin hit model bio je prepoznatljiv po biserima, a Zara je ove godine na tržište lansirala prilično slične gležnjače, ali u novom ruhu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Kožne gležnjače s ukrasnim kamenčićima (Zara - 699,90 kn)

Riječ je o čizmama koje su ukrašene zakovicama ispunjenima cirkonima i imaju nešto više remenčića od prošlogodišnjeg modela. Njihova cijena nešto je veća u odnosu na početnu cijenu prošlogodišnjeg modela (599,90 kn) i iznosi 699,90 kn. 

Ovim čizmama predviđamo veliku popularnost unatoč većoj cijeni, a ako je suditi prema prošlogodišnjem modelu, nesumnjivo su isplativa investicija. Osim toga, biker gležnjače savršeno izgledaju uz gotovo svaki komad garderobe - uz traperice, suknje, haljine, kožne jakne, ma sve što ti padne na pamet! 

Možda vas zanima Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju... Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0