Stars

Oho! Pogledaj kakve čizmice je odjenula Maja Šuput?

Maja Šuput doista zna kako biti u centru pozornosti, a to je dokazala i na jučerašnjem koncertu u Svetom Filipu i Jakovu. Crno-bijela kombinacija uvijek pali, a sada se naglasak stavio na - noge

Naša svestrana pjevačica doista ima impozantnu dizajnersku kolekciju, a to je dokazala i jučerašnjim modnim izdanjem. Za nastup u jadranskom mjestu Sveti Filip i Jakov odabrala je crno-bijelu kombinaciju, a ključnu ulogu u modnoj priči odigrale su super luksuzne Casadei čizmice s kristalima. Vrtoglavo visoka tanka peta, svilena traka umjesto klasičnih vezica i pravi kristali mogli bi opravdati cijenu od vrtoglavih 1540 eura za koliko se ove čizimice prodaju on line. 

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

No, Maja Šuput nije jedna od onih koje jednom obuku komad odjeće i obuće pa ga odbace jer ne mogu dvaput biti viđene u istome.

Možda vas zanima Maja Šuput nosi isti badić kao i Beyonce! Rubrika Stars Stars

"Prvi put je ove čizmice-sandale nosila još u proljeće za vrijeme snimanja Supertalenta", istaknuo je njezin stilist Marko Grubnić te usput otkrio i ostale komade koje je Maja Šuput nosila. Top je s potpisom high street brenda Forever 21, dok su hlačice s potpisom high end kuće All Saints. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Hlačice AllSaints, 167 eura; Top Forever 21, 7 eura; Čizmice Casadei, 1540 eura

I naravno, ne smijemo zaboraviti šiltericu koja je custom made, a dizajnerica je sama Maja.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Odvratna opskurna opajdara a pri tom glupa da gluplja ne može biti svakodnevno se javlja kako bi bila u centru pažnje jer te njene kič pjesme jedino prolaze na svadbama ruralnih likova gdje polugola u jebačkom korzetu koji više pokazuje ... prikaži još!