Stars

Maja Šuput nosi isti badić kao i Beyonce!

Naša pjevačica Maja Šuput uživa u čarima ljeta na otočiću Stupe pored Korčule, a fantastični jednodijelni badić koji nosi obožava i - Beyonce!

Brojni poznati ovih dana uživaju na jugu našeg Jadrana, a posljednja u nizu je i naša pjevačica Maja Šuput. U društvu dečka Nenada Tatarinova, 39-godišnja Maja posjetila je i Stupe, mali otočić u Korčulanskom arhipelagu koji je postao omiljeno odredište brojnih zvijezda. Tako je i ljuljačka u sklopu Moro Beach bara Stupe postala glavni hit koja je kao stvorena za Instagram fotku, zar ne?

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell Maja Šuput na otoku Stupe

Trebamo li ti uopće govoriti da našem modnom oku nije mogao promaknuti ni Majin super seksi badić? Toliko nam je dobar da smo ga odmah pronašle. Radi se o jednodijelnom modelu dizajnerice Mare Hoffman iz kolekcije za ljeto 2015., a najbolje od svega je to što je isti ovakav model nosila i slavna Beyonce!

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Ovaj badić dolazi u nekoliko različitih varijanta - od jednobojnih poput ovoga koji voli Beyonce pa sve do mega šarenih modela s različitim printevima kakav je odabrala Maja. 

 | Autor: farfetch.com farfetch.com Mara Hoffman Lattice Maillot badić, 1.600 kuna 

S obzirom na to da badić datira iz kolekcije za 2015. godinu, apsolutno svugdje je rasprodan, a na stranicama poput eBaya i Amazona dostiže i duplo veću cijenu od one originalne. Sigurno smo da je kraljica Bey itekako zaslužna za to, a tko zna, možda je i Maja upravo kod nje dobila inspiraciju za mega genijalan odabir badića...

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus Beyonce u badiću Mare Hoffman

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0