Moda

Izabrale smo najljepše kapute do 200, 300, 400, 500 i 600 kuna

Na listi komada bez kojih ne možemo zamisliti jesen uvijek će biti - kaput!

Kaputa nikad dosta, zar ne? Svake sezone za oko ti zapne barem jedan koji bi se baš nekako super uklopio u tvoj ormar i jesenski stil. Klasični strukturirani kaput boje devine dlake nikada ne izlazi iz mode, kao ni bilo koji crni model na vezanje u struku. Također, posljednjih nekoliko godina obožavamo modele od imitacije krzna te trendi "Teddy-kapute". Stroge linije i muški krojevi lijepo pristaju svim oblicima ženskog tijela, a danas smo odlučile odabrati sve najbolje jesenske komade i to za svačiji budžet... U nastavku pronađi svoj novi modni ulov!

Do 199 kuna

Tko kaže da ti treba puno novaca za jedan jesenski kaputić? Mi smo pronašle tri super modela do 199 kuna, a u Zarinom "Special Prices" odjelu ima još nekoliko komada koji bi te mogli oduševiti. Kaput će ti dobro doći u hladnija jesenska jutra i večeri, a može ga se i slojevito kombinirati uz različite jesenske kombinacije.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (119 kuna), Pull&Bear (149 kuna), Zara (199 kuna)

Od 199 do 299 kuna

Ove sezone vladaju sive i neutralne nijanse, ali i super popularni životinjski uzorci. Također, jedan divni kaput od imitacije krzna ugrijati će te na nižim temperaturama, ali i modno istaknuti iz gomile. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (260 kuna), Stradivarius (299 kuna), Pull&Bear (299 kuna), Stradivarius (299 kuna), Bershka (299 kuna)

Od 299 do 399 kuna

Teddy kaput i ove sezone vlada high-street kolekcijama te ga možeš pronaći na policama svih svojih omiljenih trgovina. Od printeva svakako primjećujemo veliku popularnost kockica odnosno kariranog uzorka. Klasični strukturirani krojevi pristaju svim oblicima tijela i definitivno su modeli koji nikada neće izaći iz mode. 

Možda vas zanima Ovi jesenski trendovi puno bolje će pristajati punijim curama Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (399 kuna), Zara (399 kuna), Bershka (399 kuna), Stradivarius (379 kuna)

Od 399 do 499 kuna

Ako ti je dosadio tvoj crni ili neutralni kaput, onda je ovo idealno vrijeme da se ohrabriš i uložiš u jedan kaputić u boji. Osim printeva koje smo već spomenuli, ove sezone popularne su sve nijanse crvene i ružičaste boje.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (499 kuna), H&M (445 kuna), Mango (449 kuna), Pull&Bear (499 kuna)

Od 499 do 599 kuna

Ako je tvoj budžet nešto veći, onda ćemo ti svakako predložiti jedan od ovih komada... Klasični ravni kaput uvijek je dobra investicija, ali nećeš pogriješiti ni ako odabereš kaput od baršuna ili imitacije krzna. Biraj deblji materijal koji možeš nositi i u zimi te nešto duži kroj koji dođe do pola bedara. 

Možda vas zanima Ružičasto je in - najbolji odjevni komadi do 199 kn Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (599 kuna), Zara (549 kuna), Mango (549 kuna)

Od 599 kuna na više

U svojim smo omiljenim trgovinama pronašle i nešto skuplje komade koji vrijede svake kune. Također, ovi su komadi vladari među trendi kaputima: vojnički kroj, imitacija krzna, karirano i model na vezanje! Kaput koji je sam po sebi statement komad uvijek će te istaknuti iz gomile te savršeno nadopuniti i onaj najjednostavniji look. Uvijek odaberi kaput prema svojim željama i mogućnostima - izbora je zaista na pretek!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (699 kuna), Zara (699 kuna), Mango (899 kuna), Zara (999 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0