Moda

Ovi jesenski trendovi puno bolje će pristajati punijim curama

Misliš da su jesenski trendovi rezervirani samo za mršavice? E, pa, varaš se! Ljepota već odavno dolazi u svim oblicima i svim veličinama, a njenu različitost treba slaviti. Dapače, neki trendovi puno bolje će pristajati punijim curama

Misliš da su trendi komadi iz high-street trgovina rezervirani samo za mršavice? Srećom, prevarila bi se! Neki od njih puno bolje će pristajati punijim curama: 

1. Tamne haljine cvjetnog uzorka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌙 M E R V I N A A (@mervinaa) on

I ove jeseni volimo cvjetni uzorak, a pogotovo onaj u nijansama narančaste i crvene boje. On se, dakako, sjajni slaže s midi i maxi haljinama u nešto tamnijim tonovima. Punije djevojke taj trend mogu objeručke prigrliti. Midi i maxi modeli sjajno će obaviti obline, a cvjetovi skrenuti pažnju na prednosti njihovih figura.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (229,90 kn), Zara (299,90 kn)

2. Široke hlače i hlače s bočnom trakom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Nešto širi modeli traperica već neko vrijeme apsolutni su must have! Srećom, divno pristaju različitim tipovima tijela i većina žena slavi njihovu pojavu. Osim toga, in je i visoki struk. Dobitna kombinacija za punije žene. Visoki struk vizualno će oblikovati struk, bokove, guzu i bedra, a nešto šire nogavice sakrit će ''viškove''. Nadalje, u modi su hlače s bočnom trakom. One su živi dokaz da samo jedan detalj može preokrenuti stvari u tvoju korist. Samo jedna okomita crta može vizualno suziti i izdužiti noge!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (199,90 kn), Zara (399,90 kn)

3. Karirani sako

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESS KING (@jessraeking) on

Odavno je poznato sakoi savršeno stoje punijim curama. Ipak, mnoge od njih ne usude se riskirati sa sakoima s uzorkom. Ipak, trebale bi! Primjerice, karirani sako definitivno će podići njihovu kombinaciju, a pravi model sjajno će naglasiti ženstven struk i grudi.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Bershka (299,90 kn)

4. Oversized kaputi i jakne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle Downing ✨ (@noelledowning) on

Oversized kaputi i jakne oduvijek su saveznici ženske linije. Osim što mogu obaviti i pokriti sve kritične točke poput trbuha i struka, pravi su statement komadi koji definitivno mogu začiniti tvoju modnu jesen.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (399,90 kn), Bershka (399,90 kn)

5. Točkasti uzorak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Točkasti uzorak često nas podsjeća na retro, na vremena u kojima su ženske obline bile slavljene više i jače nego danas. Naravno, ta retro varijanta čini točkice neodoljivima upravo na punijim curama. Pogotovo ako je riječ o haljinama ili košuljama! Ako mudro iskoristiš retro modele s točkicama - tvoje grudi i struk stižu u prvi plan i izgledat će fantastično!

Možda vas zanima Je li ovo najprodavanija haljina jesenske sezone? (P.S. košta samo 100 kuna!) Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), H&M (oko 300 kn)

 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0