Moda

Je li ovo najprodavanija haljina jesenske sezone? (P.S. košta samo 100 kuna!)

Čini se da su Hrvatice odabrale svoj omiljeni jesenski favorit među novom kolekcijom high street brendova, evo o čemu je riječ...

Popularni švedski brend Hennes&Mauritz lansirao je na tržište novu jesensku kolekciju koja nas je, usput rečeno, oduševila, ali jedna je haljina ukrala svu pozornost i postala jedan od najtraženijih komada među Hrvaticama

Naravno, i mi smo pohitale u trgovinu kako bismo uhvatile svoj primjerak, ali, na naše veliko razočarenje, nije više bilo ni jedne jedine haljine. Naime, prema riječima prodavačica, svaki dan dolaze novi primjerci te haljine i svaki dan redovito nestaju već do 15 sati. Drugim riječima, samo su je prave sretnice uspjele ugrabiti!

Možda vas zanima Sve haljine s printom koje će obilježiti jesensku sezonu Rubrika Moda Moda

Nagađaš li o kojoj se haljini radi?

Riječ je o bordo čipkastoj haljini koja odiše romantičnim stilom. Osim gumbića u istoj boji haljine, krase ju i volani na rukavima, ali i veliki volan - "suknjica". Osim toga haljina ima i blago povišeni ovratnik što joj daje poseban štih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm) on

Ova je haljina idealna za sve prilike - večernji izlazak, posao, svečane prigode, piće s frendicama... Ma doslovno sve! A njezina cijena je nevjerojatnih 100 kuna

Osim toga, lako se može kombinirati u različitu vrstu obuće - visoke čizme, gležnjače, balerinke, salonke... Izbor je na tebi, a što god da odabereš, nećeš pogriješiti. Naravno, ako uspiješ doći do svog primjerka!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm) on

Možda vas zanima 15 komada iz nove kolekcije H&M-a koji izgledaju baš luksuzno Rubrika Moda Moda

Ako si pomislila na web shop, moramo te razočarati - i tamo je haljina rasprodana! Preostaje nam samo nadati se da ćemo imati priliku još je vidjeti na policama. 

 

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema2013

    Ja sam jedna od sretnica koja je uspjela kupiti ovu haljinu i to uz veliku pomoć ljubaznog osoblja H&M-a. Kada sam tražila haljinu prodavačica mi je rekla da će haljina stići iduće jutro u trgovinu. Rekla mi je da nazovem ... prikaži još!