Moda

Sve haljine s printom koje će obilježiti jesensku sezonu

Čeka nas divna modna jesen, a ove prijelazne haljine to i dokazuju! Printevi vladaju na haljinama, a ako odabereš neodoljivi midi model pokorila si jesensku modu

Ako postoji jedan komad koji obožavamo nositi u jesen, onda je to - haljina! Haljina je odlična za kombiniranje uz balerinke i tenisice dok je vrijeme relativno toplo i suho, a čim malo zahladi ili krenu prve jesenske oborine, izgledat će savršeno uz gležnjače ili neke malo više čizme. 

Ove su sezone printevi glavni hit na jesenskim haljinama, zbog čega izgledaju puno luksuznije i elegantnije. Također, vladaju klasične boje jeseni, ali u nešto zagasitijim tonovima, dok su od materijala najpopularniji saten, pamuk, til i vez. Kako i naši omiljeni high-street brendovi predlažu, kombinacijama uz čizme nema kraja. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Boohoo (230 kuna), Zara (399 kuna), Zara (299 kuna), ASOS (320 kuna), Mango (449 kuna)

Ove sezone vlada jedno jedino pravilo: što luđe to bolje! High-street brendovi predstavili su jesenske kolekcije pune haljina od kombinacije nekoliko različitih uzoraka i printeva zbog čega nam izgledaju luksuznije i dramatičnije nego ikad. Točkice i leopard u jednom? O, da!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Zara (229 kuna), H&M (260 kuna), Bershka (199 kuna)

Od klasičnih printeva karirani je vladar sezone. Prepoznatljive kockice dolaze u velikoj varijaciji boja, veličina i modela, a ako haljinu ovog printa još uvijek nemaš u ormaru - ova jesen je idealno doba za njenu kupnju!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (229 kuna), Zara (299 kuna), H&M (149 kuna), Mango (349 kuna)

Možda vas zanima Jednostavna trendi haljina u kojoj sve cure izgledaju super seksi Rubrika Moda Moda

Osim kariranog, leopard je sljedeći po redu najpopularniji uzorak. Ovaj životinjski print potpuno je oduševio modnu elitu, a mi se još uvijek ne možemo odlučiti je li nam bolja mini, midi ili maksi varijanta. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (225 kuna), Stradivarius (229 kuna), Zara (299 kuna), H&M (445 kuna), Zara (299 kuna)

Cvijeće u jesen? Da! Cvjetni print volimo nositi u svako doba godine, ali čini nam se kako će midi haljine cvjetnog printa savršeno pristajati uz sve jesenske čizme i gležnjače koje imamo u ormaru. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Bershka (190 kuna), Stradivarius (229 kuna), Bershka (249 kuna)

Tu su i nezaobilazne prugice - print koji obožavamo koliko je dug i širok. Ove jeseni odaberi neku malo tamniju nijansu prugica, poput primjerice tamno plavih ili smeđih. Prugice su idealne za sve dnevne prilike, ali super lako ih možeš pretvoriti i u večernji komad. 

Photo: miss7

Komentari 0