Moda

Jednostavna trendi haljina u kojoj sve cure izgledaju super seksi

Vrlo vjerojatno si u posljednje vrijeme primijetila pravu eksploziju ove haljine na svom Instagram feedu - vjeruj nam, s jako dobrim razlogom se nalazi na popisu najseksi ženskih komada!

Od lepršavih cvjetnih pa sve do nešto dtrožih na kopčanje, mala crvena haljina postala je trend broj jedan u svijetu haljina i mi ne možemo biti sretnije zbog toga! Zašto? Ovo je jedan od ključnih trendova koji primijećujemo za jesensku sezonu, a bezvremenska crvena stvarno stoji baš SVIMA. Jupi! Ovaj jednostavni komad ima nevjerojatnu moć da pretvori tvoj outfit i tvoje raspoloženje iz lošeg u odlično. Plus: ovaj stylish komad je ključni komad kojeg nikada ne možeš imati previše u ormaru. Jesmo u pravu? Jesmo.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Topshop (320 kuna), & Other Stories (650 kuna)

Koji se model najviše nosi? Ako je vjerovati StreetStyle zvijezdama diljem svijeta, onda je to svakako midi dužina s rukavima koji su dužinom idealni za jesenske gležnjače i kožne jakne. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (205 kuna), ASOS (230 kuna)

Možda vas zanima Ovo je haljina ljeta 2018. - i iz Zare je! Rubrika Moda Moda

Međutim, to nikako ne znači da crvene haljine ne možeš nositi već sada. I općenito u toplijim sezonama! Mini crvena haljinica apsolutno je savršen odabir za sve od odlaska na plažu pa do ludog večernjeg provoda s prijateljicama! Ovaj je komad statement sam po sebi pa se jednako tako ne moraš brinuti oko gomile modnih dodataka i kombiniranja cipela.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (250 kuna), Zara (199 kuna), Topshop (265 kuna)

Možda vas zanima Najbolje haljine košulje do 299 kuna Rubrika Moda Moda

Tako jednostavna, a tako stylish! Ako je kojim slučajem već nemaš u ormaru, znaš što ti je činiti...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0