Moda

Ružičasto je in - najbolji odjevni komadi do 199 kn

Listopad je, kao što već sigurno znaš, mjesec borbe protiv raka dojke i cijeli je u znaku ružičaste boje. Dopusti da te ovim ružičastim komadima iz high street ponude podsjetimo na važnost redovitog pregleda i samopregleda! Oni ti uistinu mogu spasiti život.

Cijeli mjesec listopad posvećen je borbi protiv raka dojke. Jesi li znala da u svijetu od raka dojke godišnje oboli više od 1,3 milijuna žena, od kojih ih gotovo pola milijuna u konačnici izgubi svoju bitku? Krajnji cilj ''ružičastog mjeseca'' je podignuti svijest o tome da rak napada i mlađe dobne skupine te da redoviti pregledi i samopregledi dojki trebaju postati dio naše zdrave rutine. Sad kad smo te podsjetili na nezaobilaznu simboliku ružičaste boje, vrijeme je da ti pokažemo najbolje ružičaste komade iz ponude high street brendova. S obzirom da nam zimski dani stižu, bilo bi mudro opremiti se kvalitetnim hoodijima. Za oko nam je zapelo nekoliko roza komada iz H&M-a. Osim što su udobni i ženstveni u isto vrijeme, veoma su pristupačni. Cijene im se kreću oko 150 kn.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (cca. 150 kn), H&M (cca. 110 kn) U ponudi se mogu pronaći i prekrasne ružičaste košulje. Materijali se kreću od satena do čipke, a modeli su istinski ženstveni. Možemo ih zamisliti u dnevnim i večernjim kombinacijama, a sjajno će se slagati i s trapericama ili pencil suknjama.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (cca. 150 kn), H&M (150 kn) Kad smo već kod suknji, broj ružičastih modela ipak je nešto skromniji. Ipak, ne možemo sakriti oduševljenje Pull&Bearovom patchwork suknjom u nekoliko nijansi roza boje. Upravo je postala prva stvar na našoj listopadskoj wishlisti!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (cca. 150 kn), Pull&Bear (179,90 kn) Što se tiče hlača, ružičastih hlača ima u svim oblicima - od hlača za odijelo pa sve do jogging hlača. Ovisno o tvojim potrebama, prilično smo sigurni da možeš pronaći roza hlače baš po svojoj mjeri! Cijene? Već od 150 kn!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Zara (149,90 kn) Stigli smo i do roza haljina. Ne, ne brini, nećeš izgledati kao Barbie. Ove sezone nose se nježni tonovi ružičaste u kombinaciji sa jednostavnim, uskim krojevima. Iako smo naišli na razne nijanse i duljine, moramo priznati da su nas se najviše dojmili midi modeli koje već vidimo u sjajnim casual kombinacijama!   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (119,90 kn), Bershka (169,90 kn) Osim običnim haljina, u high street ponudi nalaze se divne ''treger haljine''. Raspon nijansi ružičaste, kao što možeš vidjeti, kreće se od najsvjetlije do najtamnije, a možeš birati između raznih materijala. Mi apsolutno glasamo za samt!

Možda vas zanima Zara je ove godine luda za ovim "ružnim" trendom. A mi ćemo ga svejedno nositi! Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (179,90 kn), Bershka (189,90 kn)

 

Photo: miss7

Komentari 0