Moda

Ovo su četiri najbolja brenda donjeg rublja za žene s manjim grudima

  • Sve je više brendova donjeg rublja koji su specijalizirani za određene tipove građe tijela
  • Ovoga puta predstavljamo ti četiri koja su svoje poslovanje usmjerila slavljenju malih grudi
  • Njihova misija je kreiranje udobnih i oku ugodnih modela. Jer i male grudi mogu itekako biti seksi!

Pronalazak pravog grudnjaka, ma koje veličine bile tvoje grudi, nerijetko se pretvori u pravu noćnu moru. Ovoga puta odlučili smo ti predstaviti svjetski poznate brendove donjeg rublja čiji je asortiman prvenstveno namijenjeni ženama koje se ne mogu pohvaliti raskošnim poprsjem. Nažalost, brendovi koje ćemo spomenuti nemaju svoju fizičku poslovnicu u Hrvatskoj, no vrlo lako im možeš pristupiti putem njihovih službenih internetskih stranica. Uostalom, online shopping je jedna od preporučenih epidemioloških mjera!

Možda vas zanima 5 znakova da definitivno nosiš grudnjak krive veličine – i kako pronaći pravu Rubrika Life&style Life&style

1. Pepper

Lansiran 2017. godine, Pepper prvenstveno slavi ženu s košaricama veličine AA, A i B. Pritom, svi stilovi su dostupni u većim konfekcijskim brojevima jer su osnivačice svjesne da sitne žene ne moraju nužno imate male grudi, kao što ni one plus-size ne mora nužno krasiti raskošno poprsje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pepper (@wearpepper)

Ovaj američki brend nudi samo tri stila grudnjaka, ali kako i dalje dobiva povratne informacije od svojih kupaca, definitivno možemo očekivati povećanje asortimana u skorijoj budućnosti. Stranica također ima prikladan vodič i upitnik za određivanje veličine za sve koji žele više smjernica prije kupnje.

2. Lulalu

Lulalu je još jedna marka u potpunosti usmjerena na one s malim grudima, a koja u prodaji ima samo AAA, AA i A veličine. I ne, njihovi dizajni ne uključuju bilo kakvu vrstu pretjeranog popunjavanja ili vizualnog povećavanja poprsja. Umjesto toga, Lulalu slavi male grudi onakvima kakve jesu.

Štoviše, lansirali su i posebnu popratnu stranicu na kojoj njihovi klijenti mogu pronaći više detalja o veličinama i stilovima grudnjaka, načinima nošenja te brzi oko pravilnog održavanja.

Možda vas zanima Pogledaj što se sve događa tvojim grudima kad prestaneš nositi grudnjak Rubrika Life&style Life&style

3. Little Bra Company

Tvrtka Little Bra Company stvorena je za žene s malim grudima, kao i za one sitnije građe. U svojoj ponudi kriju mnoštvo grudnjaka različitih stilova - od jednostavnih sportskih, preko romantičnih čipkastih pa sve do onih podstavljenih. Naravno, prije kupnje obavezno provjeri tablicu veličina jer se ona može razlikovati od proizvođača.

4. Aikyou

Na našem popisu našao se i njemački brend Aikyou. Njegov cilj je kreirati udobne i ženstvene modele koji će ti pružati osjećaj druge kože. Kao i u prethodnim slučajevima, naglasak je prvenstveno stavljen na slavljenje ženskog tijela i malih grudi te se zazire od promicanja push up modela kao jedinih prigodnih za žene manjeg poprsja. Rublje je izrađeno od organskog pamuka iz kontroliranog organskog uzgoja što ga čini još jednu stepenicu poželjnijim.

Možda vas zanima Kraljevski dobar trik Kate Middleton kako sakriti naramenice grudnjaka Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagam

Komentari 0