Moda

Kraljevski dobar trik Kate Middleton kako sakriti naramenice grudnjaka

  • Ne dolazi u obzir za pripadnici kraljevske obitelji proviri grudnjak ili naramenica grudnjaka
  • Kate Middleton takvu grešku ne bi počinila, vojvotkinja stiktno poštuje etiketu
  • Kako izgledati pristojno i kojim se trikom Kate služi priča stručnjakinja za odijevanje na dvoru

Naravno da si nijedna pripadnica kraljevske obitelji ne može priuštiti da joj donje rublje proviruje iz odjeće. Zapravo, nije poseban prizor ni kad proviruje nama, običnim smrtnicama. Ipak, uz sve te čipkaste i svilenkaste bluze te svečane haljine otvorenih leđa nije jadnoj vojvotkinji od Cambridgea lako. Šmrc!

Možda vas zanima Evo zašto prije i poslije posla ne bi trebala odgovarati na mailove Rubrika Life&style Life&style

No, Kate nikad nije napravila ni jedan gaf, ni s odjećom, a ni inače (malo su je bolje pripremili za život u kraljevskoj obitelji od one neposlušne Meghan koja se sad još nemjerava vratiti i glumi. Pa mogla je glumiti princezu na dvoru!). 

Stučnjakinja za kraljevski bonton odnosno etiketu Myka Meier kaže da su vidljive naramenice grudnjaka (sjećaš se, grudnjak je ono što si nosila ispod majice, prije karantene) jednostavno nedopustive. Ekspertica koja je svoja znanja stjecala u Londonu pod budnim okom bivšeg člana kraljevskog domaćinstva Njenog Veličanstva Kraljice, tako na svom Instagram profilu otkriva kako se Kate dovinula problemu.

Jednostavno ne nosi grudnjak.

Kako, molim?!

Myka je podijelila tajnu na Instagramu, objavivši fotku vojvotkinje s utrka u Ascotu 2109. uz riječi "Royal Style Hack Alert!🚨 Jesi li se ikad pitala zašto ne vidiš naramenice od grudnjaka? 👸 Svajpaj da otkriješ tajni trik, komad koji je obavezan u kraljevskom ormaru!😘”

Možda vas zanima William i Kate iznenadili učenike videopozivom, svima je u oko upao njezin pulover iz Zare - imamo i cijenu Rubrika Stars Stars

Ukratko Kate u većini slučajeva ne nosi grudnjak jer nosi korzert, točnije steznik bez naramenica. U međuvremenu Myka je izjavila za The Sun, “Donje se rublje smatra intimnom odjećom, a kraljevskoj obitelji se jednostavno ne smije dogoditi da ga izlože pogledima. Postoji stoga nekoliko načina da se sakriju naramenice. Jedna je opcija grudnjak koji je ušiven u haljinu. Druga je steznik bez naramenica koji može imati i nogavice. Može se kupiti u gotovo svakom tonu boje kože tako da se neće vidjeti kroz odjeću, bit će nevidljiv."

Ima puno brendova koji ih proizvode, Kate Middleton navodno nosi onaj John Lewis. Dobro je znati jer izgleda da ćemo uskoro početi nositi normalnu odjeću... 

Photo: Instagram@kensingtonroyals
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • josipamat

    Ubijanje vremena dok traje ova korona pa se otvaraju svakakvi clanci. Al ovo je zalosno, nadam se da je autor teksta malo sretniji u zivotu nakon ismijavanja osobe koja uopce nije tema clanka! Kompleksi i zavist cuda rade!