Stars

William i Kate iznenadili učenike videopozivom, svima je u oko upao njezin pulover iz Zare - imamo i cijenu

  • Kao i većina građana i vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea većinu svojih dužnosti obavljaju iz svojih ureda
  • Ovog puta William i Kate su preko videopoziva iznenadili djecu zdravstvenih djelatnika i ostalih koji moraju odlaziti na posao
  • Mnogima je odmah u oči upao pulover koji je Kate imala, a riječ je o Zarinom modelu koji stoji svega 199,90 kuna

Mnoge škole diljem svijeta zatvorene su zbog pandemije koronavirusa, a tako je i sa školama u Velikoj Britaniji. Neki građani ipak moraju raditi pa su zbog njihove djece otvorene i neke škole, a to je slučaj i sa osnovnom školom Casterton Primary Academy iz Lancashirea. Princ William i njegova supruga Kate iz svog ureda su se videopozivom javili nastavnicima i učenicima te škole i uljepšali im nadolazeće blagdane. Taj čin je jako obradovao djecu čiji roditelji svakodnevno brinu o zdravlju cijele nacije te odlaze na posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Veseli učenici su kraljevski par pitali zanimljiva pitanja, a jedno od njih je i tko im je najdraža poznata osoba koju su upoznali. Princ William je diplomtski odgovorio te je rekao kako njegovi omiljeni ljudi zapravo nisu poznati dok se Kate odlučila za Davida Attenborougha zato što princ George u posljednje vrijeme gleda puno njegovu emisiju ''Blue Planet''.

Možda vas zanima Ostali smo paf! Pogled na fotografiju majke Kate Middleton iz mladosti prilično je iznenađujuća Rubrika Stars Stars

No ipak je jedna stvar upala u oči brojim gledateljima, a to je pulover koji je vojvotkinja odabrala. Riječ je o Zarinom modelu s puf rukavima u narančastoj boji te rebrastog materijala. Ovaj model je dostupan i u Hrvatskoj, no u prljavo bijeloj, crnoj te boji devine dlake, a cijena mu je 199,90 kuna.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0