Moda

Ovo ljeto na sniženju želimo vidjeti i ove super komade iz nove kolekcije!

U tijeku su već drugi, čak i treći krugovi sniženja u high street dućanima, a sve je više i neodoljivih stvari iz novih kolekcija - što bismo od njih rado ugrabile na rasprodaji?

Ako si u posljednje vrijeme šetala dućanima, mogla si vidjeti kako su police sa sniženom robom već uvelike opustošene i da se nova kolekcija proširila na više od pola trgovine. Upravo zato odlučile smo zaviriti baš u novu kolekciju i nije nam dugo trebalo da se zaljubimo u puno toga. Ipak, bilo bi nam draže da su ove cijene manje za trideset, pedeset ili sedamdeset posto. Ostaje nam samo nadati se da će se ta naša "željica" uskoro i ostvariti!

Haljine

Kada je riječ o haljinama, ovogodišnji apsolutni hit sezone zasigurno su haljina s gumbićima, haljina-sako i haljina-košulja. Iako smo slične modele imale priliku vidjeti i na rasprodaji, čini nam se kao da su ovakvi modeli nestali brzinom munje. Zato se nadamo kako će ove neodoljive haljine ipak sniziti do kraja ljeta i de ćemo ih tada uspjeti uloviti.

Možda vas zanima Ove kombinezone želimo ugrabiti na sniženjima! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (349,90 kn), Zara (399,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Hlače

Usredotočile smo se samo na kratke hlače budući da je ljeto i ovo su naši najveći favoriti. Žute upečatljive hlače možeš kombinirati za dnevne kombinacije, a možeš u njima i u noćni izlazak. Traper hlačice odlične su za plažu, ali i u svim dnevnim varijantama, dok s crnim hlačama s cvjetnim uzorkom nećeš pogriješiti želiš li izgledati elegantno

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Pull&Bear (149,90 kn), Mango (249,90 kn)

Topovi/košulje

Čini nam se kao da je izbor topova, košulja i majica najveći pa možeš pretpostaviti kako je bilo najteže izdvojiti samo tri (a zapravo ih želimo puno više vidjeti na sniženju). Bilo da voliš nositi romantične, chic ili casual kombinacije, u novoj ćeš kolekciji sigurno pronaći nešto za sebe, a mi smo izdvojile lepršavu blizu s mašnom, crop top od trapera i košulju s gumbićima

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), Pull&Bear (139,90 kn), Bershka (119,90 kn)

Cipele

Znamo da mi žene uvijek pretjerujemo kada je garderoba u pitanju, ali, budimo realne, preko ljeta nam stvarno trebaju i tenisice i sandale na petu i papuče, zar ne? Za svaku kombinaciju, moramo imati odgovarajući par obuće pa smo, prema tome, odabrale iz svake kategorije po jedan par, a tenisice u nježnim bojama, smeđe sandale i crvene natikače nešto su s čime nikako nećeš pogriješiti u ljetnim stajlinzima!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (299,90 kn), Stradivarius (249,90 kn), Zara (199,90 kn)

Možda vas zanima Tenisice koje nosi Kate Middleton snižene na samo 230 kuna Rubrika Moda Moda

Torbe

Ovo ljeto ne možemo ni zamisliti bez cekera, a ovaj s crveno-bijelim detaljima već vidimo u različitim ljetnim kombinacijama. S druge strane, torba s biserima zasigurno je komad koji će svaku kombinaciju učiniti upečatljivom i dati joj dozu elegancije, dok je crveni ruksak ipak crveni ruksak - uvijek je pun pogodak. A još ovaj preslatki privjesak u obliku sladoleda - čista petica!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Mango (449,90 kn), Pull&Bear (169,90 kn)

Photo: miss7

Komentari 0