Moda

Ove kombinezone želimo ugrabiti na sniženjima!

U ljetnim mjesecima kombinezoni su već tradicionalno "must have" odjevni komadi, a mi smo izdvojile 15 najljepših - i svi su u budžetu do 250 kuna

Kada želimo potpuno zablistati, ali i u onim danima kada nam ponestane modne inspiracije, kombinezoni su odličan izbor! Dovoljno je još "nabaciti" nekoliko modnih dodataka i styling je potpun. Zato toliko i obožavamo kombinezone! A na sreću svih nas koje ga volimo, u trgovinama ima doslovno "more" izbora u aktualnoj ponudi - od različitih boja, materijala i uzoraka do različitih dužina i modela. Ono što je najbolje je upravo to što je veliki dio njih već snižen.

Zavirile smo u online shopove naših dućana i odabrale 15 najboljih kombinezona na sniženju:

Kratki kombinezoni

Na "paklenim" ljetnim vrućinama, kratki kombinezoni nedvojbeno su najpopularniji. To i ne čudi s obzirom na to da su - kratki! Osim toga, kako bismo uopće pokazale boju koju smo uhvatile ako ne otkrijemo dobar dio kože?! Kratki kombinezoni ljeti su poželjni u gotovo svim prilikama - što za plažu, šetnju gradom, večernji izlazak pa čak i za svadbu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Pull&Bear (79,90 kn), Zara (149,90 kn), Bershka (149,90 kn), 

Možda vas zanima Top 10 komada sa sniženja iz Stradivariusa Rubrika Moda Moda

Kombinezoni s cvjetnim uzorkom

Dugački ili kratki, s rukavima ili bez, cvjetni kombinezoni savršeni su za ljetne dane zahvaljujućim šarenim i vedrim bojama različitog cvijeća koje ih krasi. Cvjetni uzorak možeš uskladiti s tenisicama, ravnim sandalama, sandalama na visoku, blok ili punu petu. Izbora je stvarno puno, a ovisi o prigodi i, naravno, udobnosti. Cvjetni kombinezoni sami su po sebi jako chic tako da nećeš pogriješiti ni s najjednostavnijih modelom obuće. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Zara (199,90 kn), Mango (249,90 kn)

Kombinezoni za večernji izlazak

Kako smo već spomenule, za večernji izlazak (posebice ljeti!) nikako nećeš pogriješiti s kratkim kombinezonom. Ako temperature i padnu desetak stupnjeva kao zadnjih dana, možeš odabrati model s dugačkim rukavima ili jednostavno dugi kombinezon. Želiš li mamiti uzdahe i privući poglede jačeg spola, predlažemo crveni kombinezon koji nalikuje na sako. S druge strane, klasična crna boja je uvijek dobar izbor i s njom nikada nećeš pogriješiti, dok bijela boja najbolje ističe preplanuli ten. Ne zaboravi da su dodatni aduti perlice, šljokice, čipka i neizostavni volani. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Bershka (99,90 kn), Zara (129,90 kn), Mango (249,90 kn)

Traper kombinezoni

Trebamo li uopće ponavljati da je traper vječiti klasik i da s njim nikada nećeš pogriješiti? I da nikada neće izaći iz mode? Vjerujemo da već i sama znaš da u svom ormaru trebaš imati barem jedan kombinezon od trapera - bilo da je riječ o trendi komadu ili o dobro poznatim "tregericama",

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Bershka (149,90 kn), Zara (149,90 kn)

Možda vas zanima Najbolje haljine košulje do 299 kuna Rubrika Moda Moda

Kombinezoni-haljine

Umjesto haljine možeš odabrati kombinezon koji nalikuje haljini. Kako u hlačama ipak osjećamo malo veću sigurnost (posebice u noćnom izlasku!) nego u kratkim haljinicama, ovo se čini kao dobro rješenje. A, budimo realne, bi li se uopće usudila nositi ovako kratke haljine poput ovih kombinezona na fotkama?! Mi baš i ne! Tu onda uskaču kombinezoni-haljine!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Bershka (99,90 kn), Mango (169,90 kn)

Photo: Miss7/PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!