Moda

OVO je haljina u kojoj tvoja guza izgleda najbolje!

Nije važno hoćeš li ju čuvati samo za posebne prilike ili ju nosiš na dnevnoj bazi - ne osuđujemo nego podržavamo; jer upravo u ovoj haljini tvoja guza izgleda najbolje!

Apsolutno uopće nije važno kakav oblik guze imaš i kakva je tvoja građa tijela - postoje određeni komadi koji savršeno pristaju svakoj guzi i čine ju maksimalno zamamnom! Jedan od njih je i haljina o kojoj danas govorimo... Bez obzira na to je li te majka priroda obdarila predivnom oblom guzom ili je baš to tvoja slaba točka - logično je da sve želimo maksimalno naglasiti i uljepšati ovaj dio tijela. 

Možda vas zanima 20 modnih komada koje kupujemo u veljači Rubrika Moda Moda

Danas te nećemo šokirati jer je upravo uska koktel haljina tajna savršeno oble guze! Zašto? Zato što ove haljine besprijekorno prate liniju ženskog tijela, najčešće "utegnu" na točno odabranim mjestima oko bokova i guze te ju na taj način podignu i učvrste! 

 | Autor: miss7 miss7 Zara ima odlične uske haljine poput ovog nude (399 kuna) i crvenog modela (229 kuna)!

Ipak, ako nisi fan potpuno uskih haljina ovog tipa, možeš odabrati i alternativu kod koje je samo dio haljine uzak - i to onaj na donjem dijelu leđa te gornjem dijelu guze.

 | Autor: miss7 miss7 Herve Leger (6000 kuna) ili Self-Portrait (1415 kuna)?

Zatvarač koji se proteže duž leđa još je jedan detalj koji može savršeno naglasiti stražnjicu, a ista stvar vrijedi i kod haljina otvorenih leđa! 

Možda vas zanima Najbolje cipele za tvoj horoskopski znak su... (jer morale smo!) Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (90 kuna), Veronica Beard (2.600 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0