Moda

20 modnih komada koje kupujemo u veljači

Proljeće je iza ugla, a ti nemaš ništa za odjenuti? Razumijemo se. Srećom pa miss7 ide u shopping istraživanje prije tebe - ovo su komadi koje želimo kupiti u veljači!

Iako je u pojedinim dijelovima Lijepe naše snijeg još uvijek do koljena, mi ne možemo prestati razmišljati o proljeću i svim divnim modnim komadima koje ćemo nositi čim malo zatopli. Samim time, nema smisla ulagati u zimske komade kad smo se svi već okrenuli sezoni pred nama! To jako dobro znaju i naše omiljene high-street trgovine koje su već sada pune lepršavih komada i trendova za sezonu proljeće/ljeto. Zavirile smo u nove kolekcije i odabrale 20 novih modnih komada koje kupujemo u veljači!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (260 kuna), Mango (349 kuna)

Kad kupiti suknju ako ne sad? Taman na vrijeme dok su najbolji komadi dostupni, a proljeće ćeš dočekati spremnija nego ikad! Ove godine nosit će se midi suknje od različitih materijala, a ono što je super kod ovog modela je i činjenica da svoje omiljene gležnjače možeš zamijeniti tenisicama ili balerinkama kada za to dođe vrijeme.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull&Bear (199 kuna), H&M (300 kuna), Zara (199 kuna)

Haljina nikad dosta! Najviše nam se sviđaju modeli u jarkim bojama te super popularne blejzer haljine koje nikad nisu izgledale bolje. High-street trgovine su pune veselih komada i nema šanse da odaberemo samo jednu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (199 kuna), Zara (299 kuna), H&M (225 kuna)

Dobre hlače život znače! Pogotovo kad porastu temperature... U veljači ćemo svakako uložiti u dobar par traperica te super popularne hlače s crtom. Doslovno ih možeš pronaći na svakom koraku, a sve ovisi o modelu koji najviše laska tvojoj figuri...

Možda vas zanima 20 stvari koje želimo imati u ormaru u dvadesetima Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (300 kuna) ili Mango blejzer (225 kuna)?

Još jedna stvar u koju planiramo uložiti u veljači je i - blejzer! Sako može svaku kombinaciju pretvoriti u komad vrijedan divljenja i pažnje, a upravo takvi su i naši ovomjesečni favoriti.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (199 kuna) i Mango (249 kuna)

Jesi već primijetila trendi cvjetne košulje i bluze koje su okupirale vješalice naših omiljenih high-street trgovina? Da, i mi isto! Obožavat ćemo ih u sljedećim mjesecima, a sada polako, ali sigurno krećemo i s gradnjom vlastite kolekcije. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka kaputić (299 kuna) i Zara baloner (399 kuna)

Kakve jaknice biramo za proljeće? Najčešće upravo baloner! Ako ovo ipak nije tvoj komad, predlažemo dobru kožnu jaknu ili pak nezaobilazni kaputić od imitacije krzna!

Možda vas zanima Pronašli smo sve najbolje kožnate jakne do 299 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (599 kuna) ili Bershka (299 kuna)?

Još nismo završili s čizmama! Ove su gležnjače savršene ako tražiš komad koji ćeš lako prenijeti i u sljedeću sezonu, a zahvaljujući svojem printu najbolje se nose i kombiniranju sa all-black outfitom!

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear ruksaci (169 kuna), Zara torbica (299 kuna)

Vrijeme je za vesele i zabavne torbe! Šareni ruksak ili torbica na lancu idealni su komadi kojima možeš spojiti ugodno s korisnim, a i kad nemaš vremena planirati kombinaciju - ovim modnim dodacima ju možeš podići u sekundi.

Photo: H&M

Komentari 0