Moda

20 stvari koje želimo imati u ormaru u dvadesetima

Bliži li ti se trideseta ili si već toliko puta proslavila "okrugli" ročkas da si prestala brojati? Nije važno u kojem si desetljeću, neki su komadi klasični i vječni i zaslužuju počasno mjesto na policama tvojeg ormara!

Sve imamo i obožavamo malu crnu haljinu, ali što je s klasičnim bijelim tenisicama koje možeš nositi uz svaki outfit? Ili sa onim kombinezonom s kojim ćeš osvojiti šefa na razgovoru za posao? U nastavku donosimo 20 modnih komada koje bi svaka djevojka trebala imati u svom ormaru - od klasičnih komada pa sve do party haljina o kojima si oduvijek maštala. Vjeruj nam, odijevanje će ti odjednom postati puuuno lakše!  

Baloner

Kad si ikada čula da je netko za klasični baloner rekao da je zastarjeo? Nikada! Jer ćeš baloner nositi svake godine iznova i svake godine ga iznova obožavati.

Bijela košulja

Za sve poslovne prilike i kombiniranje s crnim hlačama, bijela je košulja idealan komad koji ostavlja onaj elegantan, ali i dalje moderan dojam. 

Bijele tenisice

Tenisice su napokon IN! I nema razloga da ih ne nosiš i ne voliš koliko i mi. Klasičan bijeli model dobro stoji uz jednobojne, ali i šarene kombinacije - što ih čini must have komadom u tvojem ormaru.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Bijeli t-shirt

Helou: traperice i bijeli t-shirt? Kombinacija koja UVIJEK žari i pali i nikad nam ne može dosaditi.

Biker čizme

Jer su moćne, seksi i totalno bezvremenske! Biker čizme su okosnica ženskog ormara (s cipelama), ali oprez: izazivaju ovisnost pa je moguće d ćeš ih htjeti nositi i na gole noge uz kratke mini suknje. 

Clutch torbica

Prava večernja torbica koja će ti zatrebati prilikom svih onih romantičnih večera s dečkom, ali i fancy poslovnih evenata.

Crne salonke

Trebamo li objašnjavati zašto? Zaboravi na sve druge cipele, OVO je model vrijedan investicije. 

Možda vas zanima 6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru Rubrika Moda Moda

Crne hlače

Ovo su one klasične "odijelo" hlače koje možeš kombinirati na sto različitih načina! Pronađi model koji ti odgovara i pristaje kao saliven jer ovo je komad koji ćeš zauvijek obožavati.

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Crni blejzer

Jedan od komada koji smo tako ponosno otele iz muških ormara. Blejzer je komad kojeg se nikada ne možemo zasititi niti ga prozvati staromodnim!

Crvena haljina

Prava crvena haljina vrišti date-night, a kad ne znaš što odjenuti za spoj ili večeru - ovo je tvoj sigurni komad iz ormara kojem znaš da možeš vjerovati.

 

Objavu dijeli Victoria (@inthefrow)

 

Cvjetna haljina

Cvjetni print je uvijek sladak i moderan, a cvjetna haljina je onaj komad bez kojeg nećeš htjeti proći kroz proljetnu sezonu. Ovo ti treba! Vjeruj nam...

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Formalna haljina

Večernja haljina za svaku priliku, odnosno 'onu posebnu priliku'  treba ti kako god okreneš. Bilo da si gošća na vjenčanju, kuma na krizmi ili moraš na poseban poslovni event - formalna haljina spašava.

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Gležnjače

Ima li tvoj zimski ormar smisla ako nemaš dobar par gležnjača? 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Kožna jakna

Uz biker čizme, kožna jakna je još jedan ubojito dobar komad koji će te pretvoriti u rock-šik kraljicu kad god to poželiš. 

Mala crna haljina

Jedna je MCH. I to je to. Ništa više ne trebamo nadodati. Znamo da ju već imaš...

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Pencil suknja

Suknja pencil kroja je univerzalni komad koji stoji svakom ženskom tijelu i laska svakoj ženskoj figuri. Možeš ju iskombinirati na sve zamislive i nezamislive načine, a spasit će te u svim "nemam što odjenuti" situacijama. 

Možda vas zanima Ovo će biti modni trendovi u 2018. godini! Rubrika Moda Moda

Savršene traperice

To je onaj jedan par bez kojeg ne možeš zamisliti dan, tjedan, mjesec, godinu,... Koliko god pari u ormaru imala, znaš da ti baš ove najbolje stoje i ne, nikad ih se nećeš riješiti!

Sandale

Uz klasične crne salonke, sandale su druge po redu cipele koje svaka žena treba u svom "odraslom" ormaru. Odlične u svim prilikama, dovoljno elegantne za svaki outfit. Što još reći o njima?

Traper jakna

Prava proljetna jaknica kojoj se svake godine iznova vraćamo. Ide uz sve naše kombinacije i ostavlja totalno casual cool look!

Torbica na lancu

Večernji komad koji sigurno već imaš u ormaru. Možeš je prebaciti preko tijela, ali i nositi na ramenu. Savršena je za dan i noć, a zahvaljujući elegantnom looku koji ostavlja nikad neće izaći iz mode.

 

Objavu dijeli Victoria (@inthefrow)

Velika dnevna torba

To je ona torba u koju ti stane cijeli život i koju apsolutno uvijek sa sobom tegliš kao da ti se svijet vrti oko nje. Odlična je za sve dnevne prilike jer je praktična i jednostavna, a u nju stane sve što ti padne na pamet! 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar klaruš

    klaruš

    Mislim da bi dečki u 20-tim najradije onu djevojku naslovnoj slici. :)