Moda

Pronašli smo sve najbolje kožnate jakne do 299 kuna

Kupi sad, nosi na proljeće - jer pravo je vrijeme za novu kožnu jaknu! Imitacije kože nikad nisu bolje izgledale, a ako ti baš treba nova jaknica za proljeće - ove će te oduševiti

Jedan pogled kroz prozor dovoljan nam je znak da zima nema namjeru tako brzo otići, ali sve naše omiljene high-street trgovine već gledaju mjesecima unaprijed! Volimo birati koje ćemo komade nositi i u narednim sezonama jer poznavajući Zaru, H&M i ostale favorite, svi najbolji komadi obično se rasprodaju prvi. Poučeni čestim razočaranjima, danas smo odlučili baciti oko na aktualnu ponudu kožnih jaknica. Hoćeš li se počastiti jaknom od prave kože ili od vješte imitacije, odabir je isključivo na tebi, ali jedno je sigurno - u high-street trgovinama skrivaju se genijalni ulovi, a mi smo odabrali sve one najbolje i to do 299 kuna!

Možda vas zanima Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest! Rubrika Moda Moda
 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (299 kuna), Stradivarius (199 kuna), Stradivarius (229 kuna), Zara (299 kuna)

Klasična crna kožna jakna komad je koji nam nikad neće dosaditi, bez obzira na to što u ormaru imamo nekoliko različitih jakni. Svaki put kad ju odjenemo, osjećamo se kao kraljice rok-šika, a ulaganje u ovaj komad niti jedna žena nikad nije požalila! Volimo ih nositi uz SVE kombinacije - od klasičnih jeans+t-shirt lookova pa sve do elegantnih večernjih outfita. Kožna jakna je nepogrešiva!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (299 kuna), H&M (299 kuna), Stradivarius (245 kuna)

Naše omiljene high-street trgovine već su sada pune kožnatih jaknica koje ćemo nositi u proljeće! Osim klasičnih crnih modela, primjećujemo da su i jakne u bojama ponovno hit, ali i brušena koža kao dobra alternativa tradicionalnim modelima. Prevladavaju tipične pastelne boje proljeća, a tirkizna, plava i žuta najveći su favoriti.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (229 kuna), Zara (299 kuna)

Ono što je super kod high-street brendova upravo je činjenica da ne trebaš ulaziti u minus zbog njih! Mi smo pronašli 15-tak jaknica od imitacije kože koje koštaju manje od 300 kuna. Bez puno filozofije već sad možeš odabrati model za proljeće i mirno čekati prve zrake sunca da ju ponosno prošećeš prije svih...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (245 kuna), Zara (229 kuna), Pull&Bear (300 kuna), ASOS (300 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0