Moda

Ovo je boja koja liječi zimsku depresiju - odjeni je!

Zimi obično najviše nosimo zagasite, tamne komade, ali ova žarka boja zapravo se može nazvati lijekom za zimsku depresiju!

Zimi si najviše u tamnosivim i crnim komadima? Ne brini, i mi isto... Iako nikako nismo ponosne na to jer u stvari postajemo jako modno dosadne. Boja koja će podići look, ali i naše raspoloženje je definitivno - žuta! U moru jednolikih, jednobojnih i tamnih komada, zamisli da nosiš žarko žuti kaput ili torbicu na lancu ove genijalne vedre nijanse. Srećom pa u high-street ponudi postoji puno žutih komada iako smo daleko od proljetne sezone.

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

Kako kaže Pantone, slavna online platforma koja diktira popularne boje sezone, žuta je boja koja obilježava sreću, nadu, toplinu, ljubav i generalno dobar osjećaj. Zbog čega na nas djeluje kao podizalica raspoloženja!

 | Autor: arhiva arhiva Žuta boja stoji SVIMA!

Iako ju obično vežemo uz proljeće i ljeto, žuta boja zapravo odlično funkcionira i u hladnijim sezonama. Naravno, ne moraš prigrliti žuti look od-glave-do-pete, ali neki upečatljivi modni detalj ove boje, kaput ili pulover - mogli bi se odlično uklopiti u tvoji zimski styling.

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (149 kuna), H&M (205 kuna), H&M (149 kuna)

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda

Vjerovala ili ne, u high-street ponudi se nalaze predivne žute haljine koje zapravo totalno možemo zamisliti u kombinaciji s čizmama iznad koljena i ležerno prebačenim kaputom preko ramena.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (139 kuna), H&M (219 kuna), Bershka (149 kuna)

Puloveri su najjednostavniji način kako žutu ukomponirati u stil bez puno muke, a moraš priznati da ti već jednim pogledom na ovaj komad raspoloženje ubrzano raste. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (99 kuna) i Bershka (99 kuna)

Modni dodaci u žutoj nijansi nikada nisu bili popularniji! Pogotovo u varijanti nakita. Jedne velike, predimenzionirane naušnice u žutoj boji najbolji su način kako "razbiti" monotoniju zagasitih tonova odjeće i učiniti svoj modni look vrijednim pažnje.

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0