Moda
crne čizmice

Ovim Massimo Dutti čizmicama ne možemo odoljeti, tako su lijepe, elegantne - i seksi!

  • Klasične crne čizmice s potpeticom uvijek izgledaju elegantno i baš nikad ne izlaze iz mode
  • Bezvremenski par obuće idealan za poslovne, dnevne i večernje prigode, pronašle smo u Massimo Duttiju
  • Nova kolekcija omiljenog high street brenda bogata je kvalitetnim komadima za jesen i zimu

Nezaobilazan dio jesenske i zimske garderobe svakako su crne gležnjače u nekoj varijanti. S potpeticom ili bez, od brušene ili glatke kože, takvi modeli uvijek su dobrodošli u našim ormarima s cipelama tijekom hladnih mjeseci kad nam svojim elegantnim i jednostavnim dizajnom pomažu podići baš svaku kombinaciju u koju ih uklopimo!

Massimo Dutti čizmice | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Massimo Dutti, kožne čizmice s potpeticom i širokom sarom, (1.199,90 kn)

Crne čizmice do gležnja klasičan su par obuće koji je uvijek u trendu i možemo ga iskoristiti u bezbroj modnih kombinacija. U ovosezonskoj ponudi high street brenda Massimo Dutti zamijetili smo kožne čizmice s potpeticom koje se posebno izdvajaju zbog široke sare, koja dodaje na eleganciji. Izrađene su od ovčje kože, s kožnom unutarnjom podstavom i tabanicom, a peta im je visoka 5,5 centimetara, što ih čini idealnim čizmicama za svakodnevne poslovne prilike.

Zara Možda vas zanima Trend pletiva: ovaj odličan Zara prsluk nas je osvojio na prvi pogled Rubrika Moda Moda

Kvalitetna koža i klasična crna boja ovim čizmicama daju veliku prednost svestranosti i lakoće kombiniranja na odijela, traperice i suknje, u kombinaciji sa balonerima, kaputima ili sakoima. 

Na massimodutti.com i u trgovinama prodaju se po cijeni od 1.199,00 kuna. 

Mango Možda vas zanima Mango haljina na jedno rame stvarno je seksi komad, a istovremeno elegantna. Lajkamo! Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @angelafink

Komentari 0